Kdo je Omarju Naberju ukradel Jaguarja?

Pesem po besedah glasbenih kritikov produkcijski presežek za Slovenijo

Omar Naber nas že od začetka šolskega leta razvaja s kratkimi videi, ki prikazujejo njegovo spontanost, dobrosrčnost, odprt in skromen karakter. V ta namen poteka tudi kampanja #PolepsajDan. Omar je skozi prisrčne videoposnetke napovedoval nekaj velikega in nas puščal v pričakovanju – do zdaj, ko je končno napočil čas za razkritje srečne novice! In ne, ne bo postal očka, kot ste mnogi ugibali.

Skladba Cesta in nebo je na svojo video preobleko čakala okroglih deset let. Besedilo je napisal basist iz skupine TabuIztok Melanšek. Vse ostalo je nastalo izpod Omarjevih rok. Gre namreč za prvo pesem, ki jo je Omar uglasbil sam in kot pravi, je nanjo neskončno ponosen. Potrditev je prejel tudi od različnih glasbenih sladokuscev, ki so Cesto in nebo okronali za produkcijski presežek na slovenskem glasbenem prizorišču.

Poleg Ine Šunta so v spotu nastopili tudi člani Omarjeve glasbene zasedbe, Aleš GoljaJaka Lipar in Tomaž Urgl, pa tudi druga glasbena imena, med njimi pevka Rebeka Bogataj. Ena pomembnejših vlog v spotu je pripadla Martinu Janežiču – Bucu, ki ga poznamo kot tolkalista pri Siddharti in bobnarja pri zasedbi Hamo & Tribute 2 Love. Glavno vlogo pa sta seveda odigrala dva jeklena lepotca, Jaguar in ameriški oldtimer Pontiac.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si