Kdo je osvojil srce modne dive Naomi?

Šušlja se, da je slavni manekenki srce ukradel nihče drug kot 25-letni mladenič iz skupine One Direction.

Naomi Campbell


Po tem, ko so se hollywoodska tla zatresla ob novici, da sta zaljubljena Charlize Theron in Brad Pitt postala par, je na vrsto prišla tudi drzna modna diva Naomi Campbell. 

48-letna super manekenka, ki je svojo največjo slavo uživala v 90-ih letih prejšnjega stoletja je vse do danes veljala za karizmatično zvezdnico, ki je svet pretresala brez dlake na jeziku. Tokrat je pozornost javnosti pridobila na račun novega slavnega oboževalca, ki je še predobro znan mlajši generaciji in poslušalcem skupine One Direction.

Naomi in 23 let mlajši Liam Payne sta se spoznala pred letom dni na modnem dogodku BAFTA’s Vogue Fashion and Film v Londonu, takrat vsak s svojimi boljšimi polovicami. Naomi in reper Skepta sta hitro po dogodku prekinila zvezo, njunim stopinjam pa sta sledila tudi Liam z ženo Cheryl. Po končanih ljubezenskih razmerjih sta bila Naomi in glasbenik Liam še nekajkrat videna v družbi drug drugega, kar je sprožilo val komentarjev in optimističnih ugibanj o novem, a dokaj nenavadnem zvezdniškem paru.

Zgolj prijatelja Naomi Campbell in Liam Payne sta kakršnekoli domneve o njunem razmerju brez pomislekov zanikala in nekoliko razočarala vse tiste pogumne oboževalce, ki so se njunega priznanja zaman veselili.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si