Kendall Jenner nič več lastnica najbolj všečkane fotografije na Instagramu!

KENDALL JENNER NI VEČ LASTNICA NAJBOLJ VŠEČKANE FOTOGRAFIJE NA INSTAGRAMU!

Ko je Kendall Jenner lani v juniju na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri leži na tleh, njeno glavo pa obdajajo iz las spleteni srčki, je v hipu postala zvezda Instagrama. Njena fotografija je do začetka letošnjega maja dosegla preko 5376862 všečkov, že takoj po objavi pa je z njo po številu všečkov prehitela svojo polsestro Kim Kardashian. Sedaj je nastopil čas za novo vodstvo v kategoriji Najbolj všečkana fotka na Instagramu, njegov nosilec pa je Justin Bieber. 20. marca je objavil staro in zbledelo fotografijo, na kateri se poljubljata z nekdanjim dekletom Seleno Gomez. Fotografija je v slabih dveh mesecih dosegla 3624330 všečkov in nemalo vzpodbudnih komentarjev, da gre v tem primeru za večno ljubezen. Oboževalci slavni in prikupni parček torej več kot očitno želijo nazaj, za to pa so pripravljeni “lajkati” tudi stilsko in fotografsko precej manj dovršeno fotografijo, kot je ta, ki jo je posnela uspešna manekenka in reality zvezdnica Kendall Jenner.

Ta stara fotografija s pripisom "Feels", na kateri se poljubljata Justin in Selena, ima trenutno na Instagramu največ všečkov.

Ta stara fotografija s pripisom “Feels”, na kateri se poljubljata Justin in Selena, ima trenutno na Instagramu največ všečkov.

Foto: Instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si