Kenshō boutique hotel & suites


Otok Mykonos ponuja kar nekaj skritih zakladov in Kenshō boutique hotel & suites je vsekakor eden izmed njih.

Morje, nebo, lahkotnost, udobje, harmonija in zbujanje čutov je le nekaj besed, s katerimi bi lahko povzeli ideologijo hotela Kenshō, ki s svojo vrhunsko storitvijo presega standarde in ponuja pravo luksuzno doživetje. Hotel zaznamuje moč minimalizma s poudarkom na detajlih in elementih, ki mu dodajo barvo, življenje in dinamičnost. Kamen v kombinaciji s staranim lesom, ki se prepleta z egejsko arhitekturo v moderen dizajn, odlično vnaša spomine in duh tradicije. Rdeča nit je seveda poudarek na detajlih, ki tako posamezne javne prostore kot tudi sobe spreminja v umetniške prostore, ki govorijo svojo zgodbo. Hotel ponuja različne sobe in suite s privatnimi jacuzziji ali bazeni, gostom pa sta na voljo tudi dve vili.

Za pravo sprostitev Kenshō v svojem spaju ponuja različne lepotne tretmaje, masaže in ostala razvajanja, kot je hammam, višek pa zagotovo predstavlja jama. Prostor, ki v resnici spominja na jamo, ponuja prav posebno doživetje s” hi-tech” posteljami, ki s kombinacijo barv, zvokov in toplotne terapije zagotavljajo sproščeno bivanje. Hotelskim gostom pa je na voljo tudi fitnes center in bazen.

Za kulinarična razvajanja pa se boste v Kenshō prepustili chefu Georgeu Stylianoudakisu, ki v večkrat nagrajeni Kenshō Fine Dining restavraciji kombinira okuse Krete, Aten in internacionalne gastronomije. Pod menu, ki temelji predvsem na morski hrani, se je v novi restavraciji Kenshō Psarou lounge na Psarou plaži podpisal chef Ippokratis Anagnostelis, ki kakor chef George na kreativen način pristopa h kretski in mediteranski kuhinji. Jedi temeljijo na lokalnih sestavinah, v kombinaciji z modernimi tehnikami in nepričakovanimi okusi, aromami in teksturami.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spletna stran: https://www.kenshomykonos.com

Naslov:
KENSHŌ Boutique Hotels & Suites
Ornos & Psarou Beach, 84600
Mykonos, Greece
T. +30 22890 29001 / +30 22890 78788
F. +30 22890 27010

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si