KENZO x H&M: Razkriti so novi detajli težko pričakovane kolekcije!

01_840_472

Že komaj čakate na 3. november, ko bo kolekcija KENZO x H&M dostopna na policah H&M trgovin? Verjemite, tudi mi! Sploh sedaj, ko nam švedski tekstilni gigant počasi razkriva detajle iz barvite kolekcije. Tokrat predstavlja prve fotografije kampanje, za katerimi stoji legenda modne in glasbene fotografije Jean-Paul Goude. Zvezde na prvih predstavljenih fotografijah so Chance The Rapper, Iman in Suboi, sicer pa se bo v kampanji skupno pojavilo sedem poznanih zvezd iz sveta mode, glasbe, umetnosti in aktivizma. Poleg že naštetih bodo zvezde kampanje še Rosario Dawson, Ryuichi Sakamoto, Chloë Sevigny in Xiuhtezcatl Martinez.

03_840_472

Goude je na fotografijah kampanje pustil osebni umetniški pečat – ročno izdelane kolaže, s katerimi je poudaril bogastvo in karakter barvite kolekcije.

02_840_472

Poleg fotografij kampanje si lahko ogledate še tri filme švedskega režiserja Maxa Vitalija z intervjuji Chanca, Iman in Suboi.

 Foto: Jean-Paul Goude

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri