Ker je tudi likanje lahko zabavno!

Philips PerfectCare Elite Plus: najhitrejša in najučinkovitejša parna postaja sedaj še pametnejša

Likanje je med tistimi gospodinjskimi opravili, ki nam jemlje veliko časa in energije. Neskončno ravnanje zalikanih delov oblačil, preučevanje etiket na oblačilih in pritiskanje med likanjem, so značilnosti likanja, ki nas največkrat spravljajo v slabo voljo. Na srečo pa lahko s parno postajo Philips PerfectCare Elite Plus postanejo stvar preteklosti.

 

 

Najhitrejša in najučinkovitejša parna postaja na svetu, Philips PerfectCare Elite Plus, je sedaj še pametnejša. Ta učinkovita parna postaja s prvo tovrstno tehnologijo na svetu ustvarja popolno količino pare natanko takrat, ko jo potrebujete. Obljublja vam hitro, preprosto in učinkovito likanje, da boste vedno videti urejeni. Naj bo to pred jutranjim službenim sestankom ali pred večernim izhodom s prijateljicami. Vaša najljubša srajca bo zlikana hitro in natančno. Na račun tega pa ne boste zamudili srečanja.

 

Pametni samodejni izpust pare

Vsi, ki so že kdaj likali, vedo, kako zoprno je odpraviti »zalikano« gubo. S močjo pare, ki jo zmore izpustiti Philips PerfectCare Elite Plus, tudi takšno gubo odpravite z eno potezo. Najnaprednejši detektor gibanja na trgu – senzor DynamiQ je tisto, kar daje moč pri likanju takrat, ko jo potrebujete. Senzorska tehnologija, ki se običajno uporablja za pametne telefone, sledi vašim gibom, in likalnik izpust pare prilagaja vašim potrebam. Roka vas tako na koncu likanja ne bo bolela, saj pritiskanje, ki smo ga vajeni, ni potrebno.

 

 

Zagotovljeno brez prežganin

Tehnologija OptimalTEMP, vodilna tehnologija v panogi in izum podjetja Philips, zagotavlja tkanine brez prežganin. Zahvaljujoč tej tehnologiji boste vedno likali s popolno temperaturo, ki vam je ne bo treba prilagajati. Vse, od kavbojk do svile, lahko zlikate brez prilagajanja temperature. S tem boste prihranili čas, saj se vam ne bo treba ukvarjati z nastavljanjem in čakanjem, da likalnik doseže ustrezno temperaturo. Prav tako vam ne bo treba vnaprej sortirati oblačil. S to prednostjo bodo za likalnik končno poprijeli tudi tisti člani družine, ki so se temu izogibali. Izgovori, da je likanje zaradi različnih temperatur zapleteno, s PerfectCare Elite Plus odpadejo.

 

Preprosto vertikalno likanje

Z ultra lahkim likalnikom je vertikalno likanje preprosto. Ne glede na to, kako zahtevna so oblačila za likanje – npr. bluza z naborki ali nabrano krilo – popolne rezultate boste dosegli kot bi mignil. To je tudi način likanja, ki se ga lahko lotite na hitro, pred odhodom od doma. Z vertikalnim likanjem namreč ni potrebe po postavljanju likalne deske, kar prihrani čas in vam hkrati ponuja možnost likanja v katerem koli prostoru. Parna postaja je namreč tudi enostavna za prenašanje (z možnostjo zaklepa likalnika na podstavek).

 

 

Tiho likanje

Dušilni filtri in platforma, ki vpija zvok, skrbijo za kar najbolj tiho delovanje parne postaje brez motečega hrupa za družino. Tako ob likanju lažje počnete še kakšno drugo prostočasno aktivnost, si ogledate najljubšo oddajo ali poslušate glasbo.

 

Enakomerna razporeditev pare

Inovativna, proti praskam odporna likalna plošča T-ionicGLIDE omogoča vrhunsko drsenje za hitro in nenaporno delo. Njena skrbno zasnovana oblika in prezračevalne odprtine zagotavljajo enakomerno razporeditev pare za hitrejše odstranjevanje gub in preprostejše obvladovanje perila.

 

Preprosto odstranjevanje vodnega kamna

Sistem za čiščenje Easy De-Calc Plus nenehno odstranjuje vodni kamen in vas z indikatorsko lučko in avdio signalom opozori, da je čas za odstranjevanje vodnega kamna. Destilirano vodo lahko za vedno odstranite iz vašega nakupovalnega seznama.

Izpust pare (standard IEC60311) v primerjavi z 10 najbolje prodajanimi sistemskimi likalniki; preizkušeno aprila 2017

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si