Kiehl’s predstavlja zeliščni tretma za normalno do težavno kožo

 

Kiehl‘sovi kemiki, ki sta jih navdihnili lekarniška dediščina in tradicionalna uporabo učinkovitih zelišč, ponosno predstavljajo nov izdelek Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate lahko in pomirjujoče olje, ki ne povzroča aken in komedogenov ter pomaga izboljšati videz kože, nagnjene k nepravilnostim, kot sta vidna rdečica in nelagodje. 

»Lekarna Kiehl’s je bila v 19. stoletju znana kot vir najkakovostnejših naravnih sestavin, ki so se z uporabo napredne znanosti uporabljale za izdelavo edinstvenih in aktivnih pripravkov«, je povedala Cammie Cannella, vodja izobraževanja za znamko Kiehl’s. »Še danes navdih črpamo iz raziskav, ki smo jih izvedli z botaničnimi in zdravilnimi zelišči ter izvlečki, in strokovnosti, ki smo jo razvili, da bi kar najbolj izkoristili njihove pozitivne učinke. Verjamemo v moč naravnih sestavin in še naprej uporabljamo številne sestavine, ki smo jih kot homeopatska lekarna prvotno odkrili med svojim delom.« 

Formula s stoodstotnimi sestavinami naravnega izvora, vključno z oljem semen konoplje in oljem zelenega origana, pomaga ohranjati vlažnost in blaži občutek napetosti na koži. 

»Številne je presenetilo, da smo želeli razviti oljno formulo za težavno kožo ali kožo, nagnjeno k nepravilnostim,« je dodala Roberta Weiss, vodja inovacij izdelkov za znamko Kiehl‘s. »Zgodba je pravzaprav smiselna, če upoštevate, da ljudje s to vrsto težav pogosto uporabljajo grobe izdelke, zaradi česar njihova koža postane suha in se lušči. Ko so naša ekipa za inovacije izdelkov in kemiki začeli raziskovati sestavine, s katerimi bi lažje našli nežen in učinkovit način za pomoč ljudem z vidno rdečico in nelagodjem na koži, so odkrili neverjetno blažilno in pomirjujočo moč olja semen konoplje in olja zelenega origana.«

Zeliščni koncentrat je primeren za vse tipe kože, vključno s težavno in mastno kožo ter kožo, nagnjeno k nepravilnostim. Celo stopnjo vlažnosti kože izboljša za polnih osem ur.

Formula vsebuje učinkovito mešanico pomirjujočih zelišč in samo 13 sestavin, je strokovno razvita in zagotavlja močno delovanje, se enostavno nanese in hitro vpije. 

OLJE SEMEN KONOPLJE 

Sestavina je znana po svojih blagodejnih in pomirjujočih lastnostih. Olje semen konoplje se pridobiva s hladnim stiskanjem in je naravno zelene barve. Zeliščni koncentrat, ki vsebuje 60 % olja semen konoplje, pomaga zmanjšati vidno rdečico, zmanjša občutek nelagodja na koži in pomaga izboljšati kožno pregrado, zaradi česar koža sčasoma postane odpornejša in bolj zdrava. 

OLJE ZELENEGA ORIGANA 

Zeleni origano, trajnica, se pridobiva z destilacijo z vodno paro iz cvetnega dela botanične rastline. Sestavina, dobro znana po svojih antioksidativnih lastnostih, izvira iz Sredozemlja in se tradicionalno uporablja kot antiseptik ter sredstvo za pomiritev kože. Njegov delež v formuli pomaga težavno kožo obnoviti in pomiriti. 

Nova formula vidno zmanjša rdečico in zmanjšuje občutek nelagodja po eni uporabi, medtem ko dolgotrajno krepi kožno pregrado. Njena varnost je preizkušena na občutljivi koži. Dokazano ne povzroča aken in komedogenov. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si