Kim Kardashian bo sina poimenovala …

Pregnant Kim Kardashian Signs Copies Of 'Selfish' At DASH

Foto: JLP

Kim Kardashian West je javno že dvakrat zanikala govorice, da bo otroka poimenovala po kateri od nebesnih smeri – nekaj časa so namreč krožile govorice, da naj bi North dobila bratca z imenom South.

Družinski prijatelj pa je za Daily Mail Online razkril, da temu ne bo v celoti tako. Kim (34) in njen mož, raper Kanye West (38) bosta sina namreč poimenovala Easton. Kako izvirno 😛

Easton West se bo North West pridružil čez približno pet mesecev, edina smer, ki ostaja še neizkoriščena s strani zakoncev West, pa je jug oziroma South. Vir iz bližine para je še razkril, da je slavni parček, s skupnim imenom KIMYE (Kim+Kanye), že sedaj izbral ime za bodočega novorojenca, ker se zanj že pripravljata njegova soba in garderoba, slavna zakonca pa nista pozabila niti na všite začetnice. To bodo gotovo šik slinčki! 😛 Vir pa še dodaja, da naj bi Mason, nečak zvezdnice, njen trebušček že poimenoval Easton.

Kim je novico o izbranem imenu že prejšnji teden delila tudi z nekaj dekleti, s katerimi se je zabavala na zabavi ob bazenu. Dodala je tudi, da je bila njenemu soprogu sprva sicer bolj všeč krajša in bolj preprosta verzija imena – East. Obveljala pa je seveda izbira zvezdnice, ki je v četrtek (fotografija levo) v trgovini Dash na Beverly Hillsu podpisovala izvode svoje knjige Selfish, ki se zaenkrat prodaja zelo slabo …

Več o neuspehu knjige, polne selfijev Kim Kardashian, preberite TUKAJ.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri