Kim Kardashian SPET gola

Kim Kardashian res ne more iz svoje kože ali povedano drugače, rada kaže svojo kožo.

Zvezdnica resničnostnega šova Keeping Up With the Kardashians je namreč ponovno odvrgla oblačila in za svoje oboževalce, pa verjetno tudi nasprotnike, posnela ‘selfie’ brez oblačil in tako tudi pokazala zdaj že precej velik nosečniški trebušček.

Foto: Instagram

Zvezdnica, ki so ji nekateri očitali, da v resnici sploh ni noseča, je pod fotografijo zapisala: „Najprej pravijo, da sem presuha, zdaj pravijo, da sem predebela. Nekatere dni me fotografirajo preden jem, druge dni po tem, ko jem in posledično sem videti močnejša. Vse je del procesa. Mislim, da me vsi poznate dovolj dobro, da veste, da bi dokumentirala tudi to, če bi se odločila za nadomestno mamo. Vsako telo je drugačno in prav tako vsaka nosečnost. Svoje telo sem se naučila ljubiti v vsakem stanju. Kmalu bom še obilnejša in tudi to je lepo! Hvaležna sem, da sem sploh lahko noseča in zelo srečna,  da se tokrat ne srečujem z motnjami nosečnosti in zatekanjem! Prav tako pravijo, da je telo videti drugače, če nosiš punčko ali fantka. Kakor koli že, srečna sem, da mi je bog namenil ta čudež in kakršne koli govorice ali komentarji se me tokrat zares ne dotaknejo!“ No, malo verjetno že, sicer verjetno ne bi posnela golega selfija …

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri