Kje najdete popolno paleto za oblikovanje obraza?

The ONE set

Komaj smo vstopili v leto 2017 in že nas pri podjetju Oriflame razveseljujejo z novostmi na področju nege in celostnega razvajanja telesa. Med ličili najbolj izstopa novost linije The ONE, in sicer set za oblikovanje ali konturiranje obraza, ki bo do popolnosti poudaril lične kosti, poskrbel za zdrav sijaj in pritegnil pozornost na najlepše dele obraza. Set za oblikovanje prinaša tri fine pudre v prahu, ki bodo poskrbeli za dolgoobstojno, samozavestno nošenje. Bronzer oz temnejši mat odtenek je primeren za ustvarjanje globine, perlast osvetljevalec je primeren za poudarjanje obraznih potez, rdečilo v nežnem breskovem odtenku pa je primerno za subtilno obarvanje ličnic.

Ditsy_dnevna halja

A ne le popolnega ličenja, ob hladnih dneh si vsakdo izmed nas želi prijetne sprostitve in objema nežne tkanine. V ta namen vas pri Oriflame razveseljujejo z dnevno haljo iz mehkega, toplega flisa Ditsy.

Venture Beyond_edt

Pri podjetju Oriflame pa so novost pripravili tudi  na področju moških dišav – tu je namreč Venture Beyond toaletna voda, energična in dinamična, z živahnimi in brbotajočimi vrhnjimi sadnimi notami, svežim vodnim srcem in možatimi notami hrasta. Morda popolna izbira za Valentinovo darilo vaši boljši polovici?

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si