Klemen Slakonja sledi svojim željam in hrepenenjem

»Začel sem se zavedati, kaj me v življenju veseli in kaj ne tako zelo ter poskušam slediti temu, kar me.
Torej se izogibam nasprotnemu.«

 

Klemen Slakonja, vsestransko nadarjeni ustvarjalec, ki enako suvereno navdušuje tako na gledaliških deskah, v vlogi voditelja ali kot pevec, marca in junija pripravlja skupno tri velike spektakle, s katerimi bo zaključil koncertno turnejo, kjer ga spremlja Big Band RTV Slovenija. Zaradi izjemnega odziva publike, se je namreč skupaj z Uršo Alič iz Špas teatra odločil, da v velikem slogu sklene to glasbeno popotovanje. Tako bo 21. marca nastopil v ljubljanski Hali Tivoli, 23. marca v mariborski dvorani Tabor, 29. junija pa še v portoroškem Avditoriju.

Klemen, ki je sicer pred časom zapustil ljubljansko Dramo in odšel na svoje, je v tistem obdobju prišel tudi do pomembnih spoznanj.

»Začel sem se zavedati, kaj me v življenju veseli in kaj ne tako zelo ter poskušam slediti temu, kar me. Torej se izogibam nasprotnemu.«

Nedvomno pa vsi ti premiki ne vplivajo na njegovo umetniško žilico, ki še naprej rojeva nove in nove ideje, Klemen pa se jih trudi dosledno preoblikovati v projekte, s katerimi navduši, kjerkoli se pojavi.

Klemen se je z leti začel zavedati, kaj ga v življenju najbolj veseli in poskuša to tudi zasledovati.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si