Ko bikinke niso več težava …

Prelomni trenutek 20. stoletja, ki je podžgal želje po brezhibni gladki koži brez dlak na ženskem telesu, je v modnem svetu povzročil Louis Réard s krojem minimalističnega bikinija, ki je razkril popek in kopalke zmanjšal na minimum. Medtem ko so bikinke prodirale na trg, se je čedalje več žensk odločalo za odstranitev dlačic, kar pa je bilo zaradi neprimernih pripomočkov pogosto boleče, predvsem v primerih, ki obljubljajo gladkost dlje časa. Danes ni več nujno tako. Tu je namreč Protect & Shave britvica z zamenljivimi rezili, ki se v vseh smereh prilagaja različnim konturam telesa, poskrbi za brezhiben bikini in svilnato gladko kožo.

Posebnost je v vrtljivem zglobu, ki omogoča skrbno odstranitev tudi najbolj skritih dlačic, in petih kakovostnih rezilih, ki se optimalno prilagajajo telesni povrhnjici. NIVEA vedno poskrbi za negovalno britje, zato vsebnost Eucerita na blazinici med rezili občutljivo kožo neguje že med britjem. Letos pa je k temu NIVEA dodala novo pakiranje zamenljivih britvic s 6 nadomestnimi nastavki z rezili, ki prinaša tudi izjemno ugodno britje.

Sistemska britvica z edinstvenim vonjem NIVEA nudi izjemno nežno in natančno britje. Vrtljivi zglob s 5 kakovostnimi rezili se optimalno prilagodi vsaki konturi telesa, vgrajena negovalna blazinica z Euceritom, posebno sestavino kreme NIVEA Creme, pa kožo neguje že med britjem. Tehnika s klikom omogoča preprosto zamenjavo rezil in varno uporabo. Ergonomičen ročaj zagotavlja varno drsenje britvice tudi med tuširanjem. Za gladko in negovano kožo. Pri britju je nepogrešljiv tudi NIVEA PROTECT & SHAVE kremni gel, ki z negovalnim vitaminom E in izvlečkoma kamilice ter magnolije ustvari zaščitni film na koži, ki omogoča posebej temeljito in varno britje. Kombinacija, ki bo to poletje poskrbela, da bo vaša koža gladka in brez poškodb. Točno takšna, kot ste si jo vedno želele.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si