Ko dežuje, poišči mavrico, in ko je tema, poišči zvezde.

when-it-rains-look-for-rainbow-quote-wall-decal-vinyl-sticker-

Ko dežuje, poišči mavrico, in ko je tema, poišči zvezde.

V vsaki stvari in situaciji poskušaj najti nekaj pozitivnega. Poskušaj se postaviti nad njo in jo videti iz višje perspektive, objektivno in brez čustev. Če si iskren, na koncu vedno ugotoviš, tudi za tiste stvari, za katere si se najbolj upiral in jezil, zakaj je temu tako, da je bilo tako zate najboljše. Ljudje smo zelo navezani na stvari in ljudi in naj vam bo izziv naučiti se nenavezanosti. Ko si navezan, je s tabo lažje manipulirati, te izsiljevati in voditi.

Pripravljeni bodite izgubiti vse, drugače vas lahko celo življenje vodi strah in se ves čas podrejate, zatirate svoje potrebe in včasih celo načela ter vrednote.

Kakorkoli že je, vedno iščite pozitivno in se koncentrirajte na le to. Koncentrirajte se na rešitve. Zapomnite si, da najtežje poti vedno vodijo k najlepšim destinacijam. Za velikimi preizkušnjami so vedno največje nagrade.

Vaša Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri