Ko laki za nohte popeljejo na sanjsko destinacijo …

Končno smo dočakali daljše in bolj sončne pomladne dni. Pomlad pa nam ni prinesla le lepega vremena, ampak tudi dve novi spomladanski kolekciji lakov za nohte Zoya in barvito kolekcijo lakov za nohte OPI. Izbirate lahko med kožnimi in zemeljskimi odtenki, tiste bolj drzne pa lahko pobrskate tudi med bolj pisanimi in barvno intenzivnimi odtenki.

Kolekcija Zoya Charming vsebuje tri kremne in tri lesketajoče se spomladanske odtenke, ki vsebujejo izjemno majhne odbojne in lesketajoče delce. Šest odtenkov lakov v vijolično, rožnatih, modrih in zelenih niansah vas bo zagotovo spravila v boljšo voljo in vam tudi v muhasto deževnih pomladnih dneh narisala nasmeh na obraz in vam narisala najlepše spomine.

 

Kolekcija Zoya Naturel 3 vsebuje tri svetlo kožne odtenke in tri zemeljsko rjavkaste tone. Tone kolekcije Naturel 3 boste kombinirale zelo enostavno, kljub temu pa vaši nohtki ne bodo ostali neopaženi, saj so nevsiljive kožne nianse nohtov brezčasen modni trend, povsem novo dimenzijo pa dobijo, ko sončni žarki poskrbijo za temnejši odtenek polti.

BIG5FREE: POPOLNOMA BREZ ŠKODLJIVIH KEMIKALIJ, ki so znani kot povzročitelji raka: tolueni, kafra, formaldehidi, formaldehidna smola in ftalati (DBP). Laki za nohte ZOYA so PRIJAZNI človeku in okolju, PRIMERNI za vegane in nosečnice ter NISO testirani na živalih!

Na drugi strani pa je tukaj še popolna destinacija za doživitev vaših barvnih fantazij – otok Fiji. Kolekcija Fiji by OPI predstavlja dvanajst odtenkov, ki ponazarjajo živahno in dih jemajočo barvno paleto, kot tudi del, ki je bolj pomirjujoč in nevtralen. Barvna paleta odraža otoško floro z eksotičnimi cvetlicami in odtenki sanjskih plaž. Glavni navdih pa so črpali iz njihove kulture, kulinarike in neverjetno obarvanih pogledov na naravo. Kolekcija Fiji ima vse, kar je potrebno, da poživi vsakdan in dvigne nivo vaše energije. S pomočjo dvanajstih odtenkov kolekcije Fiji, ki jih bomo nosile to pomlad in poletje, bomo ženske širom sveta „odpotovale“ na sanjsko destinacijo in se prepustile sanjarjenju in uživanju.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si