Ko lokalna kulinarika sreča moderne trende

Na terasi z vrhunskim razgledom so zaživeli avtentični okusi.

Druženje ob vrhunski kulinariki je pred kratkim obudilo urbani utrip in edinstven razgled, ki ga ponuja terasa na vrhu hotela Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana. Ljubitelji kulinaričnih užitkov so se z navdušenjem sprehodili po ulici rustikalno urejenih postojank, kjer so tokrat zaživele sodobne interpretacije lokalnih okusov.

Sodobna interpretacija lokalnih okusov z nebeškim razgledom

V poznem popoldnevu so na odprti terasi hotela Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana ustvarili intimni ambient z difuzijo pristne lokalne kulture in modernih trendov. Avtentične okuse so pod taktirko slovenskega kulinaričnega mojstra Janeza Šetine ustvarjali neposredno pred očmi zbranih gostov. Osrednji navdih za pripravljene specialitete je izhajal iz sodobnega koncepta ‘street food’ in odražal pristno slovensko noto v moderni izvedbi, saj so vanje vključili raznovrstne elemente – vse od kranjske klobase, gurmanskih hamburgerjev do sladkih poslastic in številnih drugih mojstrovin.

Sodobni koncept 'street food' združuje slovensko noto z moderno izvedbo....

Ob dobri družbi in glasbenem ritmu so se tako zbrani gostje prepustili izvrstnemu okusu vin iz ekskluzivne slovenske vinske kleti Kobal, širokemu naboru specialnih piv Pivovarne Laško in Union, sadnih mešanic z žlahtno pijačo J&B izpod spretnih rok prvaka v mešanju koktajlov Stojana Križmana in osvežilnih napitkov. Zanimive kombinacije hrane in pijače so še dodatno popestrili privlačni detajli, kot so lesene kravate Denisa Dolšaka, mojstra lesenih izdelkov, ki so krasile uniformo natakarjev, žongliranje in umetnost bruhanja ognja, medtem ko je okoliški razgled iz terase hotela Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana prestolnico razkril v novi luči.

Pestro dogajanje na terasi hotela Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si