Ko moški naredi nepozaben vtis

NIVEA MEN DEEP antiperspirant z novima drznima dišavama

Moškega, ki lepo diši, je težko pozabiti. Da boste to poletje pustili nepozaben vtis, bo poskrbela obogatena linija učinkovitih antiperspirantov NIVEA MEN DEEP z aktivnim ogljem in dvema novima drznima in karizmatičnima dišavama AMAZONIA in ESPRESSO.

 

Samozavest, ki vas spremlja ves dan

Naš vonj ima lahko večjo moč kot naše besede, videz ali osebnost. Vonj govori sam zase, še preden spregovorimo, in ostane, ko že odidemo. Vonj je naš pečat in svežina pot do samozavesti. Linija NIVEA MEN DEEP ponuja 48-urno zanesljivo zaščito pred potenjem, za suh in čist občutek na koži z močno formulo, ki vsebuje aktivno oglje. Učinkovito protibakterijsko delovanje zagotavlja dodaten občutek zaščite in samozavesti, ki vas spremlja ves dan. Zdaj lahko vstopite v igro z novo močno posadko.

Nova antiperspiranta NIVEA MEN DEEP Amazonia in Espresso

Divji in osvežujoč vonj kot divjina Amazonije

NIVEA MEN DEEP AMAZONIA je vonj svobodnega duha. Živahna možata dišava razkrije divjo plat moškega z zelenim šumenjem agrumov, iskrenjem ingverja in aromatičnimi notami. Občutite moč gozdov in se prepustite občutku udobja in suhosti skozi ves dan. Ne glede na to, kako naporne naloge so pred vami.

 

Privlačen in čuten kot jutranji vonj kave

Odkrijte novo zapeljivo dišavo NIVEA MEN DEEP ESPRESSO, ki vas zasvoji – mešanico svežih vrhnjih not in močne espresso kave s kančkom začimb in temne čokolade. Sprostite svoje čute, tako da se potopite v svet sladke zapeljivosti, prepojen z dragoceno sivko in skrivnostnimi gozdnimi notami.

 

Za vašo divjo plat:

This slideshow requires JavaScript.

Okvirna cena za NIVEA MEN DEEP AMAZONIA antiperspirant za 150 ml: 3,45 evra, za NIVEA MEN DEEP AMAZONIA roll-on za 50 ml: 3,45 evra

 

Za vašo neustavljivo privlačno plat:

This slideshow requires JavaScript.

Okvirna cena za NIVEA MEN DEEP ESPRESSO antiperspirant za 150 ml: 3,45 evra, za NIVEA MEN DEEP ESPRESSO roll-on za 50 ml: 3,45 evra

 

Novi izdelki bodo na voljo od maja 2019.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si