“Ko sem bila popolna, sem bila nesrečna.”

Nicole Kidman tudi v karanteni stavi na naraven izgled

Nicole Kidman je vrsto let poskušala doseči drugačen videz, a je po vseh neuspešnih poskusih in lepotnih trikih spoznala, da ji povsem naravni izgled najbolj ustreza. Kot je dejala za ameriško izdajo revije Elle, je obdobje karantene najidealnejši čas, ko se lahko vsaka ženska z majhnimi koraki navaja na svoj najlepši videz – videz brez težke in umetno brezhibne “maske”.

 

 

Avstralska igralka je bila v svoji mladosti nesamozavestna ženska, ki se ni znala imeti rada in je bila obsedena z lepotnimi eksperimentiranji za vsako ceno. Nič od tega ji ni predstavljalo osebnega zadovoljstva, dokler se ni odločila za korenito osebno spremembo. Raje kot na fizični izgled in popoln zunanji videz je pozornost usmerila v svoje dobro počutje, večino energije pa je posvetila gradnji in ohranjanju dobrih medosebnih odnosov.

 

“Vedno sem poskušala izgledati kot tipična avstralska lepotica s plakata. Deklica, ki cel dan preživi na plaži, sije zaradi svoje porjavele polti in očara vsakega mimoidočega z dolgimi blond lasmi. To je bil razlog, da sem si dolga leta vztrajno ravnala in barvala lase ter jih izpostavljala vsem možnim škodljivim preparatom in frizerskim tehnikam. Ko pogledam nazaj se vprašam le eno: Sem tudi zares mislila, da me bodo vse te stvari osrečile? Ker me niso, predstavljale so mi močan stres. Življenje je mnogo več kot le zunanji izgled.”

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si