Kolekcija, ki slavi identiteto vsake posameznice

optic-summer-3

Modna znamka Morgan, ustvarjena s francoskim šikom, predstavlja novo kolekcijo za poletje 2016, ki je tudi tokrat namenjena samozavestnim in stilsko usklajenim ženskam. V središču kolekcije sta urbana nomadka in optično poletje, ki jo popelje od obale prek daljnih planjav ter slavi glamur z vseh koncev širnega sveta.
lets-celebrate-4 

Z novim sloganom #BEMORE Morgan s svojimi kolekcijami vzbuja željo po zapeljevanju. Želi, da vsaka ženska slavi svoje bistvo, svobodo in življenje. Oblačila poudarjajo žensko figuro, pri čemer so udobna in praktična za nošenje. Od baroka do rocka, od romantične čipke do geometrijskih krojev, od pravljice do nagajive punce.

lets-celebrate-3-2

Za poletje Morgan izpostavi zlasti viktorijanski, etno plemenski, hkrati pa urbani videz, pri čemer ne pozabi na svojo značilno romantičnost. POLETJE 2016 so poimenovali s sloganom #BEMOREMAGNETIC ali OPTIČNO POLETJE, ki je v celoti posvečeno različnim grafičnim oblikam in kombinacijam črne ali bele, obvezna dodatka garderobi vsake zapeljivke pa sta mala rumena obleka in hlačno krilo v romantični roza barvi.

MORGAN-2
Nosilec urbanega modnega videza je kombinezon, ki je postal alternativa mali črni obleki in v kombinaciji z angleško čipko ustvarja najbolj prefinjen styling v kolekciji. Pariški šik najlepše ponazorijo baggy hlače v kombinaciji z glamuroznim topom. Bela čipka je obvezen detajl te kolekcije, pojavlja se na oblekah in ustvarja ultra zapeljiv videz prihajajočega poletja.

MORGAN-3

Umetnost te sezone so prirezana krila z navdihom iz obdobja art deco. Ta se kaže v geometrijskih oblikah s hipnotičnim učinkom. Tudi čipka postane perforirana grafika. Očara kot ženstveni dodatek na odprti bluzi oziroma okrasi imperialne obleke s kvačkanimi poudarki.

optic-summer-4-2
Kolekcija je nadvse ženstvena in slavi identiteto vsake posameznice. Naznanja tudi veliko vrnitev volančkov, ki so opazni na oblekah, topih in celo krilih. Morgan je z novo kolekcijo za poletje 2016 torej ponovno ustvaril zvenečo odo romanci.

MORGAN-1lets-celebrate-1

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si