Kolekcija, ki ste jo čakali – CLOSED pomlad 2019

Pridi in poleti z mano

CLOSED pomlad 2019

Glavna zvezda CLOSED kolekcije pomlad 2019 je Amy Johnson. Amy je bila prva ženska pilotka na svetu, ki je sama poletela iz Anglije v Avstralijo. To kolekcijo navdihuje s subtilnimi aviator detajli in tako vzbuja sanjarjenje o potovanjih.

Druga muza, ki je navdih kolekciji, je umetniška fotografinja Viviane Sassen. Njene fotografije Kenije ter kombinacija barv in geometrijskih oblik vplivajo na izbor barvne palete in grafičnih vzorcev. Nova CLOSED kolekcija je ustvarjena za močne in samostojne ženske iz celega sveta.

Gre za svobodo, lahkotnost in moč.

 

AVIATOR – linija 1


Črte v sončno rumeni in nebeško modri se raztezajo po srajcah in pleteninah, katere CLOSED kombinira s spranimi hlačami, ki ustvarjajo ležerno, sproščeno vzdušje. Vrhnji kosi oblačil, z detajli zadrge in V izrezi tvorijo subtilen aviator pridih. Obleke in zgornji deli so na voljo v svežem poplinu, pri čemer so robovi speti s trakovi. Rokavi ustvarjajo ženskost in volumen, a vedno s športnim pridihom. Fluidna viskoza ustvarja mehak probrat aviator uniformi. Ta linija ima močan utilitarni namen, je funkcionalna in enostavna.

 

FAST TRACK – linija 2


Poudarjeni logotipi v tej kolekciji spominjajo na zgodnje začetke znamke CLOSED. Vrhnji kosi in detajli na hlačah so vzeti iz obsežnega arhiva znamke – gre za nasprotje žensvenim potiskom in taktilnim pleteninam. Športne črte se diskretno pojavljajo na elegantnih ultravijoličnih oblekah. Svetleče usnje v bordo barvi pa na drugi strani osvežuje klasične oblike. Fast Track linija ima športen, zabaven pridih in je nekoliko bolj eklektična.

 

Closed moški pomlad 2019

Moška CLOSED 1910 kolekcija je nastala v znamenju z energijo prežete sodobne garderobne omare, primerne za pomladne dni. Govori o urbani mobilnosti in potrebah po funkcionalnosti. Ulični vplivi združujejo sprane barve z nekaterimi formalnimi kosi in tako ustvarjajo stil sodobnega moškega.

Gre za pravo ravnotežje med priložnostnimi hlačami in srajcami v kombinaciji s formalnimi oblekami. Troslojna tehnična vrhnja oblačila ali tehnična volna je v kontrastu s pleteninami iz kašmirja.

Zelo sodobna izbira današnje moške garderobe.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si