Kolekcija MOSCHINO [tv] H&M


Za MOSCHINO [tv] H&M lookbook je kreativni direktor pri MOSCHINO Jeremy Scott zbral svojo skupino prijateljev, da bi pokazal pozitivnost, ljubezen in raznolikost v srcu kolekcije. 

“Vedno, ko oblikujem, pomislim na svoje prijatelje. MOSCHINO [tv] H&M lookbook je kot zabava, ki proslavlja pop, ustvarjalnost in energijo ljudi in kolekcije,” pravi Jeremy Scott, kreativni direktor za MOSCHINO.

“Všeč mi je, kako v lookbooku Jeremy zajame duh MOSCHINO [tv] H&M. To je glasna in ponosna kolekcija za vse, ne glede na to, kdo ste in kje ste,” pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

Lookbook je bil posnet in stiliran s strani Jeremyjevih dolgoletnih sodelavcev, fotografa Marcusa Mama in stilistke Carlyne Cerf de Dudzeele.

Kolekcijo MOSCHINO [tv] H&M, polno energije, z vsem MOSCHINO pop glamurjem, uličnimi vibracijami in humorjem med drugimi nosijo Aquaria – zmagovalka 10. sezone šova RuPaul’s Drag Race, duo Amiaya – dvojčici in influencerki Aya in Ami, Sakura Bready – asistentka Jeremyja Scotta pri MOSCHINO in Pablo Olea – Jeremyjev najboljši prijatelj in vodja globalnega PR & Communications oddelka modne hiše MOSCHINO.

H&M je poleg tega na Instagram Stories, Snapchatu in iMessengerju objavil tudi MOSCHINO [tv] H&M giphy nalepke, ki jih uporabniki lahko dodajo v svojo vsebino. Objavljeni so bili tudi animirani logotipi in emblemi iz kolekcije ter giphy nalepke samega Jeremya, ki širijo ljubezen do te kolekcije.

Kolekcija MOSCHINO [tv] H&M bo 8. novembra na voljo v izbranih prodajalnah po vsem svetu in na spletu.

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri