Kolekcija MOSCHINO [tv] H&M


Za MOSCHINO [tv] H&M lookbook je kreativni direktor pri MOSCHINO Jeremy Scott zbral svojo skupino prijateljev, da bi pokazal pozitivnost, ljubezen in raznolikost v srcu kolekcije. 

“Vedno, ko oblikujem, pomislim na svoje prijatelje. MOSCHINO [tv] H&M lookbook je kot zabava, ki proslavlja pop, ustvarjalnost in energijo ljudi in kolekcije,” pravi Jeremy Scott, kreativni direktor za MOSCHINO.

“Všeč mi je, kako v lookbooku Jeremy zajame duh MOSCHINO [tv] H&M. To je glasna in ponosna kolekcija za vse, ne glede na to, kdo ste in kje ste,” pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

Lookbook je bil posnet in stiliran s strani Jeremyjevih dolgoletnih sodelavcev, fotografa Marcusa Mama in stilistke Carlyne Cerf de Dudzeele.

Kolekcijo MOSCHINO [tv] H&M, polno energije, z vsem MOSCHINO pop glamurjem, uličnimi vibracijami in humorjem med drugimi nosijo Aquaria – zmagovalka 10. sezone šova RuPaul’s Drag Race, duo Amiaya – dvojčici in influencerki Aya in Ami, Sakura Bready – asistentka Jeremyja Scotta pri MOSCHINO in Pablo Olea – Jeremyjev najboljši prijatelj in vodja globalnega PR & Communications oddelka modne hiše MOSCHINO.

H&M je poleg tega na Instagram Stories, Snapchatu in iMessengerju objavil tudi MOSCHINO [tv] H&M giphy nalepke, ki jih uporabniki lahko dodajo v svojo vsebino. Objavljeni so bili tudi animirani logotipi in emblemi iz kolekcije ter giphy nalepke samega Jeremya, ki širijo ljubezen do te kolekcije.

Kolekcija MOSCHINO [tv] H&M bo 8. novembra na voljo v izbranih prodajalnah po vsem svetu in na spletu.

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si