Koliko denarja nam leži doma?

Preoblica stvari, ki jih ne potrebujemo več in zanje doma nimamo prostora, dokazano obremenjuje možgane in otežuje, da bi se posvečali bistvenim stvarem. Do takšnega zaključka so prišli na Univerzi Yale, kjer so dokazali celo, da odvečne stvari, ki jih vsakodnevno gledamo, povzročajo fizično bolečino v telesu.
Morda je zdaj pravi čas, da se jih znebimo. Preglejmo garažo, kleti in dom ter naredimo prostor za nove stvari, ki nam bodo prišle prav, ob tem pa tudi zaslužimo!

Slovenec letno zavrže 10 kg še uporabnih stvari

Po podatkih slovenskih komunalnih podjetij povprečni Slovenec letno zavrže več kot 10 kg še uporabnih stvari. Med zavrženimi predmeti se pogosto znajdejo uporabna oblačila, oprema za dom, pohištvo, posoda, igrače, gospodinjski aparati itd. Te stvari bi lahko nekdo drug uporabljal še dolga leta, zato je modro razmisliti, da bi te stvari raje prodali ali podarili. Ravno v predprazničnem času je čas za darovanje stvari, a te morajo biti dobro ohranjene, čiste in urejene, da jih prevzamejo v društvih za pomoč. 

Denar leži doma

Morda pa je čas, da stvari prodamo in si z izkupičkom privoščimo stvari, ki jih potrebujemo ali si jih želimo. Morda pa v novo leto vstopimo z novimi hobiji, z novimi zaobljubami, za katere potrebujemo nove stvari, morda pripomočke, morda knjige, morda nekaj, kar nam bo pomagalo pri uresničitvi lastnih ambicij in želja. Ali pa na ta način izpolnimo želje naših domačih.
Zato pri bolha.com, v okviru kampanje »Napolnite denarnico z novo mobilno aplikacijo« spodbujajo Slovence k prevetritvi stvari, ki nam jemljemo prostor, pa tudi energijo.

»Ravno prehajamo v sezono prodaje in nakupa smučarskih izdelkov in denar ob prodaji nam bo še kako prišel prav pri nabavi nove opreme, posebej za otroke, ki rastejo kot konoplja,« kot je dejal smučarski skakalec Robert Kranjec,ambasador akcije Aktivni z bolha.com, ki je poudaril, da za svojo družino veliko stvari kupi na bolha.com. Še posebej zdaj, ko njegova Pika že dobro smuča in praktično vsako leto potrebuje drugo opremo.

Čas za prodajo je pravi. V zadnjem letu in pol veliko več časa preživljamo doma in je še kako pomembno, kakšen je naš bivalni prostor, da bi se v njem čim bolje počutili. Prodaja na daljavo pa je postala še bolj priljubljena, predvsem pa tudi logična, z novo mobilno aplikacijo pa tudi zelo priročna.

Enostavna in praktična uporaba mobilne aplikacije

Mobilna aplikacija bolha.com bo uporabnikom prihranila veliko časa pri nalaganju fotografij izdelkov, ki si jih želijo prodati, saj samodejno prepozna izdelke na naloženi fotografiji in tudi sama predlaga kategorijo in ceno izdelka.

»Izdelek bo tako s pomočjo aplikacije objavljen v tisti kategoriji, kjer ga bodo kupci kar najhitreje našli in se tudi zanj odločili, saj bo cena, ki jo bodo postavili s pomočjo mobilne aplikacije, konkurenčna,« pojasnjujejo pri bolha.com.

Nova mobilna aplikacija bolha.com zapoveduje konec SMS-sporočilom iz številk, ki uporabnikom niso poznane – s kupci ali prodajalci se zdaj lahko dogovarjajo kar znotraj aplikacije.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si