Konec ljubezni za Megan Fox in Briana Austina Greena

Pa se je končala še ena hollywoodska pravljica. Megan Fox (29) je vložila zahtevo za ločitev od Briana Austina Greena (42), s katerim sta bila poročena pet let, kot razlog pa je navedla nepremostljive razlike. Ob ločitvi zahteva tudi popolno skrbništvo nad sinovoma Noahom in Bodhijem.

70th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Megan Fox in Brian Austin Green

 

Njena kariera v vzponu

In kakšne so bile te ‘nepremostljive razlike’? „Njun razhod je klasična hollywoodska zgodba dveh ljudi, ki se naenkrat znajdeta v različnih fazah svojega življenja in kariere,“ je za medije povedal vir blizu para, ki je bil skupaj kar 11 let. „Megan je mlada, privlačna in njena kariera se je šele prav začela. Tudi sama si želi razvoja in poklicnega napredka, medtem pa si Brian želi več njenega časa, kot ga je ona pripravljena dati,“ je še dodal vir.

„Zanjo je bilo vse to preveč. Kariera, otroci in povrhu še Brianova pričakovanja, ki so bila prevelika in jih ni več mogla skombinirati s službenimi obveznostmi. Velikokrat sta se prepirala glede časa, ki ga preživi doma, in težave so se samo stopnjevale,“ je še pojasnil vir razloge za razhod.

Kariera na račun zakona?

„Megan je kariera vedno pomenila veliko,“ so še dejali poznavalci, „in zdaj je tudi Hollywood prepoznal njen talent. Kot vsak ambiciozen igralec se bo tudi ona potrudila, da kar najbolj izkoristi ponujene priložnosti. Čas preprosto ni bil pravi za njuno razmerje.“

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri