Konec Viktorijinih angelčkov

Victoria’s secret, ena najbolj znanih znamk spodnjega perila na svetu bo svoje fantazijske modrčke, okrašena krila in popolne modele zamenjala za “VS Collective”, skupino sedmih znanih in uspešnih žensk, med katerimi marsikatera ni supermodel.

Victoria’s secret je bila zadnja leta močno pod drobnogledom kritikov, ki so ji očitali njeno ozko usmerjenost v nerealistične lepotne standarde, moško definirano in s tem napačno interepretacijo pojma “sexy” in pomankanje raznolikosti in tako znamka s svoji rebrandingo želi spremeniti percepcijo potrošnikov in modernizirati svoj marketinški pristop. Znamka je tako predstavila “VS Collective”, ki ga sestavljajo model in podpornica mentalnih bolezni Adut Akech, novinarka, fotografinja, zagovornica enakosti in utanoviteljica GirlGaze Amanda de Cadenet, svetovna smučarska šampionka in zagovornica mladih in žensk v športu, Eileen Gu, profesionalna nogometašica in advokatinja za LGBTQIA+ Megan Rapinoe, model Paloma Elsesser, igralka in producentka cPriyanka Chopra Jonas, igralka in model Valentina Sampaio, ki je bila tudi prvi transseksualni model, ki je poziral za znamko Victoria’s Secret leta 2019.

“VS Collectiove je rastoča skupina uspešnih žensk, ki delijo strast do ustvarjanja pozitivnih sprememb v svetu. Ti neverjetni partnerji, s svojim unikatnim ozadjem, interesi in strastjo, bodo vplivali in oblikovali prihodnost ene največjih in najbolj prepoznavnih znamk za ženske na svetu!”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si