Korejska kozmetika, ki navdušuje ženske po vsem svetu!

Ste tudi vi že zasledili, da je korejska kozmetika Erborian obnorela Slovenijo, GRAZIE pa smo popolnoma navdušene nad njenim učinkom?

Priljubljena korejska kozmetika prodrla tudi na slovenski trg!

Fantastičnim teksturam in hibridnim izdelkom za obraz, ki kombinirajo nego in make-up, se ženske ne morejo upreti.
Lepotni rituali aktivnih sodobnih žensk so za vedno spremenjeni – in izboljšani!

Aprila na prodajne police v ljubljanski Nami in Maxiju ter na prodajnih mestih Müller (Ljubljana BTC in Čopova, Koper, Maribor Europark, Celje, Novo mesto, Krško, Kranj Qlandia in Domžale), prihajajo novosti za popolno kožo: Črno milo za detoks in globinsko čiščenje kože ter dve inovativni maski za kožo okrog oči v lističih za naravno sijoč in popoln videz v enem samem koraku!

Spoznajte lepotne favorite po izboru uredništva GRAZIA:

MASKA GINSENG EYE PATCH, 5 g

MASKA GINSENG EYE PATCH 5 g

Maska za kožo okrog oči v lističu s takojšnim učinkom gladke kože

Cena: 7,70 €

Erborian predstavlja inovativno Masko Ginseng Eye Patch za takojšen učinek glajenja in naval vitalnosti za kožo okrog oči! Napredna formula, obogatena z izvlečkom iz korenine ginsenga, zgladi gube in gubice, zmanjša znake utrujenosti in pomaga navlažiti kožo. V samo 15 minutah bodo vaše oči zasijale!

MASKA GLOW EYE PATCH, 5 g

MASKA GLOW EYE PATCH 5 g

Maska za kožo okrog oči v lističu z učinkom ultra-holografskega sijaja

 Cena: 7,70 €

Erborian predstavlja inovativno Masko Glow Eye Patch za naravno sijoč in popoln videz kože okrog oči v enem samem koraku! Napredna formula, obogatena z izvlečkom iz sladkega korena, kožo navlaži in napne ter ji podari naraven biserni sijaj. V samo 15 minutah bodo vaše oči zasijale!

ČRNO MILO, 75 g

CRNO MILO 75 g

Očiščevalno milo za obraz z ogljem

Cena: 16,80 €

Čas je za detoks! Razstrupite in globinsko očistite kožo z Erborianovim novim Črnim milom, ki je zasnovano z nežno rastlinsko čistilno osnovo in obogateno z ogljem, znanim po svojih sposobnostih očiščevanja in matiranja. Spoznajte Erborianove izjemne formule za očiščeno in sijočo kožo!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si