Kourtney Kardashian bo Scottu dala še eno možnost

Opening Ceremony + Calvin Klein Jeans Celebrate The Launch Of The #mycalvins Denim Series With Special Guest Kendall Jenner

Foto: Getty

Čeprav je bilo videti, kot da je najstarejša izmed sester Kardashian-Jenner končno prebolela nekdanjega partnerja Scotta Disicka, ki je imel tudi afero s Chloe Bartoli, pa temu očitno ni tako.

Po Hollywoodu se je sicer že šušljajo, da je Kourt našla novo ljubezen v Chrisu Redi (Scottovemu dolgoletnemu prijatelju), zvezdnica pa je, kot poroča vir iz njene bližine, prepričana, da Scott tokrat misli resno in mu je zato pripravljena dati še eno možnost. Ja, prav ste prebrali – še eno možnost!

Lord, kot se rad imenuje, je nedavno zapustil institucijo, v kateri se je zaradi zasvojenosti z alkoholom in drogami zdravil 4 tedne, in eno noč že preživel v svoji stari družinski hiši s Koutney in otroki, člani družine Kardashian in njegovi prijatelji pa so zaskrbljeni, ker je ponovno predčasno prekinil zdravljenje.

Kot še dodaja skriti vir, naj bi bil tokrat sicer zares predan cilju, da postane dober partner in oče, s Kourtney pa prav tako obiskujeta družinskega terapevta.

GRAZIA paru sicer želi vse dobro, hkrati pa upa, da se Kourtney ne bo spet opekla …

 

Kako se obleči kot zvezdnica, preverite TUKAJ!

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si