Kourtney Kardashian in Travis Barker sta zaročena!

Resničnostna zvezdnica Kourtney Kardashian in Travis Barker, bobnar in član zasedbe Blink-182, sta naredila korak naprej v njuni zvezi. Po devetih mesecih zveze sta se minuli konec tedna zaročila v kalifornijskem kraju Montecito, bodoča nevesta pa je že pokazala razkošen diamantni prstan.

Travis Barker je Kourtney Kardashian za roko zaprosil na plaži obmorskega hotela Rosewood Miramar v Kaliforniji ob sončnem zahodu, medtem ko sta bila obkrožena z več tisoč rdečimi vrtnicami in belimi svečami. Prečudovito! Za to posebno romantično priložnost je Travis oblekel črno-belo črtasto majico in črne hlače, medtem ko je bodoča nevesta nosila črno dolgo elegantno obleko.

V zadnjih mesecih smo sicer imeli priložnost videti mnogo romantičnih prizorov zaljubljenega para, ki sta postala tako rekoč nerazdružljiva. Skupni vikendi v Mehiki, Parizu, Benetkah, klasične večerje v dvoje ali z družino – povsod so se kresale iskre!

To bo sicer za Kourtney Kardashian, ki je bila pred tem v dolgoletnem razmerju s Scottom Disickom, prvi zakon. Skupaj imata tri otroke 11-letnega Masona, 9-letno Penelope in 6-letnega Reigna.

Barker je bil pred tem med letoma 2001 in 2002 poročen z Melisso Kennedy, med letoma 2004 in 2008 pa s Shanno Moakler. Z njo imata tudi 18-letnega sina Landona in hčerko Alabamo. Barker ostaja v bližnjem odnosu tudi z nekdanjo pastorko 22-letno Atiano De La Hoya, Shannaino hčerko iz prejšnjega zakona.

GRAZIA jima izreka iskrene čestitke!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si