Vaša koža potrebuje vlago

Ko telesu primanjkuje vode, jo najprej ‘ukrade’ koži. Svoji koži zato moramo zagotoviti, da bo vedno imela dovolj vlage in ne bo postala izsušena.

Koža naravno izgublja vodo, poleg tega pa smo dnevno izpostavljeni dejavnikom, ki vplivajo na njeno dehidriranost ali izsušenost. Vsaka koža je lahko dehidrirana, tudi mastna in aknasta in ne zgolj suha, kot velja zmotno prepričanje. Dehidrirano kožo prepoznamo po zategovanju, neudobju, izgubi sijaja in volumna, dehidracijskih linijah in tudi po drobnih luskah. Posledično koža postaja pusta, uvela, izgublja napetost, elastičnost, se hitreje stara in je bolj nagnjena k nastanku gub. NUXE priporoča, da kožo temeljito vlažimo celo leto ali pa vsaj na prehodih iz enega letnega časa v drugega, kot intenziven vlažilni tretma.
Izdelki za nego kože NUXE Crème Fraîche® de Beauté kožo prepojijo s svojo naravno učinkovitostjo, poskrbijo za edinstveno, novo 48-urno vlaženje in delujejo proti onesnaženosti.

48-urno vlaženje vse do globokih plasti kože
Vlažilna učinkovitost nove Crème Fraîche® de Beauté je bila na končnem izdelku izmerjena s korneometrijo. Koža je bila navlažena, sveža in mehka pri 100 % prostovoljk. Prav tako so vse prostovoljke potrdile, da je koža pomirjena, razdraženost in neudobje pa sta zmanjšana.

Učinek ščita pred onesnaženostjo potrjen na končnem izdelku z uporabo neprecedenčnega testa
Nuxe je najel storitev neodvisnega testnega laboratorija, ki je izpeljal neprecedenčen test proti onesnaženosti v resničnih pogojih in sicer v centru Pariza, v poletnem času, ko je onesnaženost najvišja. 21 žensk vseh starosti si je izključno na eno polovico obraza naneslo Crème Fraîche® de Beauté, medtem ko je bila druga polovica brez kreme. Ženske so potem preživele buren dan v francoskem glavnem mestu in njihova koža je bila neprestano izpostavljena onesnaženosti: izlet z dvonadstropnim avtobusom, kosilo v restavraciji na prostem ob cesti, izpostavljanje cigaretnemu dimu in podobno. Na koncu dneva so ovrednotili in primerjali onesnažene delce, ki so se prilepili na vsako stran njihovega obraza. Test je pokazal 4-kraten učinek ščita pred onesnaženostjo s Crème Fraîche® de Beauté.

Crème Fraîche® de Beauté vsebuje tudi edinstven vonj, nežen cvetlični podpis, ki uroči čute takoj po nanosu. Njene note so spretno orkestrirane in ustvarijo skladno moderno in ženstveno reinterpretacijo njene izvirne dišave: zgornje note frezij in petit grain, srednje note cvetov pomarančevca in jasmina ter temeljna nota – les.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si