Kozmetika Afrodita razkrila popolno kodo lepote

Popolna koda lepote ali kako zavrteti čas nazaj

V prefinjenem ambientu Festivalne dvorane v Ljubljani je Kozmetika Afrodita 30. januarja 2019 z medijsko predstavitvijo nove obrazne linije PERFECT CODE Afrodita Professional presegla že poznane koncepte pomlajevanja.

Perfect Code predstavlja popolno kodo lepote po meri vsake kože; z dovršenimi formulacijami biomimetičnih peptidov deluje neposredno na kožne celice, jih spodbudi k pospešeni obnovi in na takšen način izboljša lastno delovanje dermalnega dela kože.

Peptidi, ‘naj’ sestavina kozmetične industrije zadnjega četrt stoletja, predstavljajo globalen napredek kozmetološke obravnave kože.

MOČ ŠTIRIH BIOMIMETIČNIH PEPTIDOV IN BIO-AKTIVNEGA ENCIMA

V obrazni liniji Perfect Code visoko zmogljiva kombinacija ŠTIRIH biomimetičnih peptidov in bio-aktivnega encima omogoča ŠTIRI mehanizme delovanja:

  • kot ‘polnilo’ gube (ang. ‘wrinkle filler’),
  • kot spodbujevalec celic, da se hitreje obnavljajo in se obnašajo, kot da so mlajše;
  • kot spodbujevalec naravne obrambne funkcije kože, ki hkrati ščiti pred škodljivimi dejavniki iz okolja ter
  • na način ‘čez noč prerojene kože’ s poudarkom na izenačenju tena kože in zmanjšanju reliefnih nepravilnosti.

Odkrile so svojo popolno kodo lepote

Nad predstavitvijo in neverjetnimi učinki delovanja nove obrazne linije Perfect Code Afrodita Professional so bile navdušene tudi povabljenke Maja Štamol, Maja Malnar, Katarina Habe, Ivana Šundov, Nataša Pinoza, Violeta Tomič, Indira Ekić in mnogi drugi, ki so soglasno z velikim odobravanjem pozdravili inovativne izdelke z močno podprtimi vidnimi rezultati delovanja.

Maja Malnar

Prva dama Kozmetike Afrodita, ga. Danica Zorin Mijošek je skupaj s sinom g. Ivom Mijoškom, vodjo programa Afrodita Professional, izrazila izjemno zadovoljstvo, da je Afrodita Professional kot visoko kakovostna in inovativna blagovna znamka prepoznana v očeh vedno večjega števila uporabnic profesionalne kozmetike.

Nataša Maučec z vodjo programa Afrodita Professional Ivom Mijoškom in Ano Kukovec

Artistično obarvano in s strokovnega vidika z znanstvenimi študijami podprto predstavitev nove obrazne linije je povezovala simpatična Bernarda Žarn, ki tudi sama ni skrivala navdušenja nad povedanim.

Direktorica in lastnica kozmetike Afrodita Danica Zorin Mijošek z voditeljico Bernardo Žarn

Delovanje prav vsake izmed sestavin linije Perfect Code je podprto s kliničnimi in neodvisnimi in vivo ter in vitro študijami. Malce več o samih izdelkih je povedala ga. Mojca Hernaus, strokovna svetovalka Kozmetike Afrodita za področje profesionalne nege.

Vsak izmed izdelkov Perfect Code je primeren za samostojno uporabo, v sinergiji pa izdelki zares predstavljajo popolno kodo lepote po meri vsake kože.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si