Kristen noče definirati spolne usmerjenosti

„Pogooglajte me. Ničesar ne skrivam,“ je povedala Kristen Stewart (25), potem ko so jo v nedavnem intervjuju za ameriško revijo Nylon eksplicitno vprašali o spolni identiteti.

American Ultra Premieres in LA

Kristen Stewart na premieri novega filma American Ultra

 

Znano je, da je igralka po razhodu z Robertom Pattinsonom nekaj časa preživela sama, potem pa smo jo čedalje pogosteje videvali v družbi Alicie Cargile. No, dejstvo, da je njena osebna asistentka še ni samo po sebi razlog, da pomislimo na ljubezensko razmerje, toda govorice so bile vse glasnejše, da se med njima dogaja veliko več kot poslovni in tesen prijateljski odnos. Še zvezdničina mama se je zagovorila pred mediji, zaradi česar je bila menda Kristen precej jezna nanjo.

Kristen Stewart & Alicia Cargile Out And About In West Hollywood

Kristen Stewart in Alicia Cargile

 

Brez nalepk!

„Ne bi bilo prav zame, da bi prišla na plan z velikim razkritjem. Dokler se ne odločim recimo začeti neke fundacije ali da razvijem močno mnenje, za katero se mi zdi, da bi ga morali ljudje slišati, se ne mislim kakor koli opredeljevati. Sem samo otrok, ki snema filme. To je moje delo,“ je bila odločna in dodala: „Po poklicu sem vendarle igralka in že po sami definiciji živim dvoumno življenje!“

Povedala je še, da veliko ljudi čuti pritisk glede definicije spolne usmerjenosti, pa čeprav to sploh ni potrebno. A počasi se tudi to mehča, je prepričana igralka in dodaja, da bo v treh, štirih letih že veliko manj ljudi, ki se jim bo zdelo pomembno, da se posameznik odloči, ali je hetero ali homo.

Skrbno čuva zasebnost

Kaj se torej dejansko dogaja med Kristen in Alicio, vesta samo dekleti, čeprav zvezdnica ni eksplicitno zanikala ljubezenskega razmerja. Znano je, da Kristen vse od afere z režiserjem Rupertom Sandersom, zaradi katere se je razšla s Pattinsonom, še bolj skrbno varuje svojo zasebnost. Potem ko so jo v intervjuju vprašali še, ali ima še vedno stike z Robertom, je odločno odgovorila, da o tem nikoli ne bi govorila z javnostjo: „To bi bilo noro!“ je sklenila.

Foto: JLP

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri