Kultna modna znamka Varteks odpira prvo trgovino v Sloveniji

Kultna modna blagovna znamka Varteks je po dolgih letih spet prisotna na slovenskem trgu. Številni poznavalci legendarne modne hiše so z navdušenjem spremljali odprtje prve trgovine Varteks v Mariboru, v priljubljenem trgovskem središču Mercator center Tabor. To je prva v vrsti trgovin, ki jih Varteks odpira v Sloveniji, kmalu pa je v načrtu tudi odprtje trgovine v Ljubljani. Novo pomladno kolekcijo sta ob odprtju trgovine predstavila kreativna direktorica Varteksa Martina Vrdoljak Ranilović, predsednik uprave Varteksa Tomislav Babić in gostje mr. sc. Boris Grigić, veleposlanik Republike Hrvaške v Sloveniji, konzul Šime Ivanjko, Barbara Istenič in predstavniki košarkarskega kluba Cedevita Olimpija Sani Bečirovič, Matic Lisac in Tina Ružić.

 

“Zelo sem vesela, da ima Varteks priložnost pokazati svoj dizajn tudi v Sloveniji. Za nami je stoletna tradicija izdelovanja oblačil in uspelo nam je postati ena redkih modnih hiš v regiji, ki so preživele in mislim, da bodo slovenski ljubitelji mode prepoznali naš dizajn. Zelo trdo delamo na razvoju novega in svežega modnega sloga in mislim, da kolekcija pomlad/poletje 2021 popolnoma ustreza današnjim trendom. Izhaja iz naše potrebe po obnovljenem občutku za lepoto, optimizem, sproščenost in lahkotnost,” je ob otvoritvi povedala kreativna direktorica Martina Vrdoljak Ranilović. Novoodprta trgovina v Mariboru bo prve kupce sprejela že to pomlad. “Imamo veliko zvestih kupcev iz Maribora, ki pridejo v našo trgovino v Varaždin, zato smo komaj čakali, da se vrnemo na slovenski trg, saj vemo, da imajo slovenski kupci radi našo blagovno znamko ter cenijo kakovost in dizajn, ki ga ponujamo. V teh zahtevnih časih, ko številne modne znamke zapirajo prodajna mesta, je naša moč ravno v širjenju in približevanju kupcem,” je povedal predsednik uprave Varteksa Tomislav Babić.

 

Varteks otvoritev v Mariboru

 

Nova Varteksova kolekcija je brezkompromisna modna vizija vseh ljubiteljev klasike, ki ob posebnih priložnostih in tudi v poslovnem videzu, izberejo vrhunsko tkanino in izdelavo, sodoben dizajn in odlične kroje. Ta modna vizija pomladi in poletja je na voljo v več različnih, a med seboj povezanih linijah, ki se estetsko prepletajo in dopolnjujejo. Kolekcija izžareva lahkotnost vsakdanje elegance in preprostosti. Prav to je njeno največje bogastvo. Osnova ženske kolekcije so že nekaj sezon priljubljeni kompleti, ki jih sestavljajo jakne in krila ali hlače v isti barvi ali vzorcu, medtem ko je v središču moške kolekcije priložnostna obleka, prilagodljiva svečanim priložnostim in prostemu času, ki zahteva bolj sproščen pristop k oblačilom.

 

Tako kot vse Varteksove kolekcije doslej tudi ta nosi pečat brezčasne kakovosti, popolnih krojev, natančne izdelave in vrhunsko dodelanih tkanin, zaradi česar so Varteksovi modeli tudi po nekaj letih nošenja videti kot novi. Blagovna znamka prepoznavna po svoji dolgoletni tradiciji, se je od prvega dne spreminjala in razvijala v skladu s potrebami trga in kupcev. Varteks z novo kolekcijo in novim prodajnim mestom odpira novo modno poglavje na slovenskem trgu.

 

Varteks_Martina Vrdoljak Ranilović in Tomislav Babić

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si