L.O.V jesenske novosti

Od popolnega nanosa podlage kjerkoli in kdarkoli do glamuroznega zaključka: L.O.V jesenske novosti so pametni, večfunkcionalni izdelki, ki takoj poudarijo naravno lepoto.

GRAZIA predstavlja izbor kakovostnih izdelkov, ki združujejo enostavno rokovanje z dolgo obstojnimi formulami in negovalnimi, luksuznimi teksturami. Močne barve, kovinski odtenki in večdimenzionalni efekti pa poudarijo individualen izgled.

EYEvotion
LUXURIOUS EYESHADOW PALETTE – SENČILO ZA OČI

Nova paleta združuje 5 ujemajočih, zelo pigmentiranih odtenkov senčil – v nude, roza in kovinskih odtenkih – z zelo obstojno teksturo. Močni kovinski in intenzivni sijoči efekti ustvarijo fascinanten make-up na očeh, Edinstvena silikonska embalaža pa je prava paša za oči.

 

 

 

 

 

LASHseduction
INSTANT VOLUME MASKARA

Trepalnicam takoj nudi spektakularen XL volumen. Edinstvena krtačka z inovativnimi, valovitimi vlakni prekrije vsako posamezno trepalnico z globoko črno teksturo obogateno z riževim voskom, ki trepalnic ne obteži. Na voljo je tudi v vodoodporni različici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOVtreat
COLOR & CARE NAIL LACQUER – LAK ZA NOHTE

Novi laki za nohte v “New Nude” trendi barvah prinesejo sijaj na nohte in poskrbijo za naraven in negovan izgled. Bogata formula s kakovostnim kompleksom kalcija in mlečnih proteinov ter negovalnega mandljevega olja podpira in krepi stabilnost nohta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIPaffair
COLOR & CARE LIPSTICK MATTE – ŠMINKA

Ustnice ovije v edinstven, pudrast-mat zaključek, negovalna formula pa zagotavlja dolgo obstojen, prijeten občutek na ustnicah in visoko barvno razpršenost s samo enim nanosom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXTRAordinary
PERFECT FLUID FOUNDATION – TEKOČI PUDER

Edinstvena tekoča podlaga za brezhibno in sijočo polt s pritiskom na gumb dokazano izboljša oskrbo z vlago ter elastičnost kože in zmanjša drobne gube v dveh tednih ob vsakodnevni uporabi. Lahka, nekomedogena tekstura z ZF 20 v inovativni, kompaktni embalaži z dispenzerjem na potisk in kakovostno gobico.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si