La Maison Favart hotel

V strogem centru Pariza, se poleg znamenite Comic Opere, nahaja prav poseben hotel. Hotel, ki bo bivanju v francoski prestolnici dodal prav poseben pečat. La Maison Favart ali po naše rezidenca Favart je nekoč pripadala zakoncem Favart, ustanoviteljem Comic Opere, ki se nahaja neposredno zraven hotela. In La Maison Favart bo poskrbel, da boste za trenutek pokukali v njun svet. Svet zanimivega, presenetljivega, bogatega in nepozabnega dekorja, 18. stoletja. Bogate draperije, pisana tapiserija, stilsko pohištvo in poudarek na detajlih je le kratek opis hotela La Maison Favart, ki na vsakem koraku razkriva skrivnost ali anekdoto iz življenja slavnega para.

Hotel ponuja 39 sob, klasične in deluxe sobe, suite, duplex in ti. La Petite Maison, opremljene v klasičnem stilu 18. stoletja, seveda pa popolno opremljene in prilagojene zahtevam modernega popotnika. Kot rečeno hotel ponuja tudi dva apartmaja, poimenovana po znamenitem paru Charles in Justine, ki s 75imi kvadrati, jacuzzijem, sejno sobo in kaminom, obljubljata zares nepozabno izkušnjo.

Seveda bo hotel poskrbel tudi za duh in telo, ponuja namreč vse od savne, masaž, fitnesa in sproščujočih kopeli ter ti. Honesty bar, za popolno popoldansko sprostitev po napornem dnevu v enem najlepših mest na svetu.

La Maison Favart

5, Rue de Marivaux

https://www.lamaisonfavart.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si