La Roche-Posay: akcija Podelite modri balon

Lipikar druzineSuha in razdražena koža, nagnjena k atopiji, potrebuje posebno nego, ki ji povrne lipide. Tako se ublažijo simptomi in prepreči njihovo nadaljnje širjenje. La Roche-Posay razume težave, s katerimi so soočeni posamezniki, ki imajo občutljivo ali k atopiji nagnjeno kožo ter kako te vplivajo na njihovo okolico, družino in prijatelje.

Prav zato La Roche-Posay organizira akcijo »Podelite modri balon«, s katero želi pomagati otrokom, ki trpijo za atopijskim dermatitisom. Z akcijo Podelite modri balon La Roche-Posay zbira sredstva za organizacijo Šole o atopiji in namestitev v Zdravilišču Veli Lošinj. Virtualni modri balon lahko preprosto delite v akciji na spletni strani http://www.laroche-posay.si/ prek elektronske pošte ali Facebooka ter v lekarnah z nakupom izbranih izdelkov linije Lipikar.

Atopična koža je izjemno suha in povzroča občutek srbečice in tesnobe. Vidni simptomi vključujejo ekceme in grobe rdeče madeže po telesu, na vratnih gubah, komolcih in kolenih ter na rokah in stopalih. Izdelki Lipikar za suho kožo otrok in odraslih so dokazali svojo učinkovitost v številnih kliničnih študijah, saj omogočajo boljše življenje občutljive kože tistim, ki to najbolj potrebujejo. Linija izdelkov Lipikar, ki je zasnovana za izjemno suho kožo in kožo, nagnjeno k atopiji, vsebuje tri izdelke: Lipikar Baume AP+ za nego kože ter Lipikar Syndent in Lipikar olje za umivanje. Koža vse tri izdelke dobro prenaša in je z njimi dodatno zaščitena.

LIPIKAR BAUME AP+ balzam koži povrne lipide in deluje proti razdraženosti in srbečici. Balzam takoj pomiri občutljivo kožo in pomaga, da se faze poslabšanja suhosti kože redkeje pojavljajo. Izdelek vsebuje inovativno aktivno sestavino Aqua Posae Filiformis, ki pomaga učinkovati na ključne dejavnike pri koži, nagnjeni k atopiji: ponovno vzpostavi in stabilizira ravnovesje kožnega mikrobioma ter obnavlja in ohranja zaščitno funkcijo bariere kože. Tekstura izdelka se hitro vpije, je nemastna in nelepljiva, kožo pa naredi mehko in ji nudi dolgotrajno ugodje.

LipikarBaumeAPinnovation-Itexte

LIPIKAR SYNDET je kremni gel za umivanje obraza in telesa z visoko toleranco, namenjen izrazito suhi, razdraženi in srbeči koži ter koži, nagnjeni k draženju. Pomaga ohranjati zaščitni sloj kože in ustvari občutek ugodja. Majhno količino izdelka nanesite na vlažno kožo, ga nežno vmasirajte in sperite.

LIPIKAR-SYNDET_400ml-det

LIPIKAR OLJE za umivanje telesa vrača lipide in obnavlja zaščitno bariero kože. Prilagojen je vsakodnevni uporabi in je primeren za uporabo med posameznimi obdobji akutnih vnetij pri atopiji. Priporočamo, da nekaj kapljic izdelka kanete na dlan in nato nanesete na mokro kožo. Za kopanje dodajte 2 do 3 pokrovčke v vodo za kopel, nežno sperite in osušite brez drgnjenja.

LIPIKAR-Huile-Lavante_400ml-det
PODELITE MODRI BALON ZA OTROKE, KI TRPIJO ZARADI ATOPIJSKEGA DERMATITISA
Osebe s kožo, nagnjeno k atopiji, trpijo zaradi neprestanega občutka srbečice, draženja in izjemne suhosti kože. Eden od petih otrok se praska, polovica otrok z atopijskim dermatitisom, ki se pokaže pred prvim rojstnim dnem, pa se pozdravi do petega leta. Z izbiro izdelka Lipikar in sodelovanjem v virtualni akciji Podelite modri balon nam pomagate pri širjenju zavesti o atopiji in boju proti tej bolezni. Zbiranje balonov je mogoče na spletni strani Lipikar družine (prek e-pošte ali družbenih omrežij) in v lekarnah z nakupom izdelka Lipikar Baume AP+ ali Lipikar Syndet. Za vsakih 250 zbranih balonov bo La Roche-Posay pomagal enemu otroku, tako da mu bo omogočil udeležbo v šoli o atopiji Lipikar družine @Lošinj junija 2016.

Podelite modri balon

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si