La Roche-Posay vas bo zaščitil pred zimskim soncem

LA_ROCHE_1GRAZIA tokrat predstavlja izdelek za obraz Anthelios iz kozmetične hiše La Roche-Posay, ki vas bo zaščitil pred nevarnim zimskim soncem – ne glede na to, ali se boste v prihodnjih tednih odpravili v gore ali na morje.

Anthelios je izdelek za zaščito obraza, ki nudi zelo visoko, fotostabilno UVA-/UVB-zaščito širokega spektra in optimalno zaščito pred UVA-žarki z ZF 50+. Anthelios XL SPF 50+ krema za suho kožo zagotavlja zanesljivo zaščito in užitek na soncu v zimskih dneh.

Ne glede na to, ali se v zimskem času odločimo za planinski oddih ali počitnice v oddaljenem, toplem kraju, so UV-žarki vedno prisotni. V hribih in drugih predelih z veliko nadmorsko višino se količina UVB-žarkov vsakih 300 metrov poveča za 4 %. Sneg odbije 85 % UV-žarkov, zato je med zimskimi aktivnostmi še posebej pomembno, da uporabimo visoko zaščito, čeprav se počutimo varne pred soncem. Enako pomembna je zaščita pred soncem v toplejših krajih: bližje smo ekvatorju, bolj intenzivno je sonce in večja je nevarnost prekomerne izpostavljenosti soncu. Morje odbije 20 % UV-žarkov, zato je tudi tu pomembno, da občutljivo kožo obraza zaščitimo pred neželenimi posledicami. Če ne upoštevamo navedenih navodil, se pojavijo posledice nezaščitene in prekomerne izpostavljenosti soncu: prezgodnje staranje kože, nastanek gub in sončnih peg ter izsušitev in odebelitev kože na izpostavljenih delih telesa, kot je obraz. Laboratoriji La Roche-Posay priporočajo uporabo Anthelios XL SPF 50+ kreme, ki kožo zaščiti pred zimskim soncem.

ANTHELIOS XL SPF 50+ KREMA za zelo visoko zaščito suhe kože obraza
Izdelek nudi zelo visoko, fotostabilno UVA-/UVB-zaščito širokega spektra in optimalno zaščito pred UVA-žarki z ZF 50+, ki celo presega standardna evropska priporočila. Kožo ščiti pred opeklinami in kožnimi reakcijami ter preprečuje intoleranco za sonce. Anthelios XL SPF 50+ krema vsebuje patentirani sistem filtrov Mexoplex® in termalno vodo La Roche-Posay ter nudi idealno zaščito obraza. Krema ne vsebuje dišav in parabenov ter vsebuje manj kemičnih filtrov. Tekstura kreme je bogata, vlažilna in prijetna ter izjemno primerna tudi za suho kožo.

LA_ROCHE_3ANTHELIOS: VISOKA ZAŠČITA ZA OBČUTLJIVO KOŽO
Ali ste vedeli, da polovica žensk meni, da ima kožo, občutljivo za sonce? Občutljivost je širok pojem in jo lahko prepoznamo po rdečini, pekočem občutku, nagnjenosti k sončnim opeklinam, pegah ali srbečici, ki jih spremlja močan občutek neugodja. Linija Anthelios XL ščiti občutljivo kožo in kožo, nagnjeno k alergijam na sonce, ter nudi visoko UVA-zaščito s kar najmanj sestavinami (brez dišav in parabenov, nekomedogene, preizkušene pod dermatološkim nadzorom) in posebnimi formulami, ki so primerne za vse tipe kože in vrste izpostavljenosti soncu.

Za več informacij in nasvete strokovnjakov o ustrezni zaščiti pred soncem obiščite spletno stran www.laroche-posay.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si