La Roche-Posay za občutljivo kožo

1Vsak letni čas prinese nove izzive za našo kožo. V teh zimskih dneh imajo hladen veter, mraz, onesnažen zrak in drugi zunanji dejavniki velik vpliv na zdravje naše kože in pogosto pustijo neprijetne posledice. Ker se koža ne more samostojno braniti pred vsemi zunanjimi vplivi, potrebuje našo pomoč v obliki pravilne nege. Z več kot 30 leti raziskovalnih izkušenj in 25 patenti je La Roche-Posay postal vodilna znamka v razvoju izdelkov, zasnovanih za občutljivo kožo, ki zagotavljajo visoko toleranco in varnost. Z izbrano dnevno nego La Roche-Posay naj poleg sijoče polti zasije tudi vaš pogled – La Roche-Posay vam v novembru ob nakupu izbrane dnevne nege podari komplet mini izdelkov za oči (maskaro, kremo in micelno raztopino)*.

POPOLNO RAZUMEVANJE OBČUTLJIVE KOŽE

Občutljiva koža je danes pogosta težava, ki se kaže pod vplivom različnih zunanjih dejavnikov. Nizke zimske temperature, veter, sonce, UV-žarki, prekomerno ogrevanje, stres, način življenja in neustrezna kozmetika lahko povzročijo naslednje simptome: draženje, luščenje, srbečico, rdečico, neprijetno napetost kože in skelenje. V primeru občasnega ali stalnega pojava enega ali več izmed navedenih simptomov gre za občutljivo kožo, ki zahteva posebno, prilagojeno nego. La Roche-Posay je v več kot 1000 kliničnih študijah pridobil edinstveno razumevanje občutljive kože in ponuja ustrezno nego za različne potrebe občutljive kože.
VLAŽENJE
Vlažilni kremi za občutljivo kožo HYDREANE Legere in Riche nudita dolgotrajno vlaženje in zmanjšata znake občutljivosti kože. Vsebujeta hidrolipide – prenašalce vode nove generacije, ki delujejo kot zunanji zaščitni sloj kože. V osrčju formule je termalna voda La Roche-Posay, bogata s selenom, ki ima pomirjajoč učinek.

INTENZIVNO VLAŽENJE
Ko je koža neprijetno napeta in izsušena ter zelo hitro pokaže znake utrujenosti, linija HYDRAPHASE INTENSE nudi dolgotrajno učinkovitost: ker zadrži vodo v koži, jo intenzivno navlaži in učvrsti vezi med celicami. Intenzivna vlažilna nega poskrbi za dodatno mehkobo in prožnost kože, ki je tako osvežena in ponovno navlažena. Gubice zaradi izsušenosti se zgladijo.

SUHA KOŽA
Pri suhi in hrapavi koži, ki jo spremlja občutek neprijetne napetosti in mestoma luščenje, je treba uporabljati izdelke za globinsko obnavljanje. NUTRITIC INTENSE je hranilna nega za globinsko obnavljanje površinskega sloja povrhnjice. Nega vsebuje novo generacijo lipidov z dokazano učinkovitostjo pri sintezi vlažilnih faktorjev, lipidov in beljakovin, ki so nujno potrebni za občutek ugodja in zaščito kože. Koža je pomirjena, neprijeten občutek napetosti, skelenja in srbečice pa izgine.

NETOLERANTNA KOŽA
Koža, nagnjena k alergijam, ki je hitro razdražena, po uporabi kozmetičnih preparatov ali po čiščenju z vodo pogosto zahteva posebno nego. TOLERIANE je pomirjajoča zaščitna nega za netolerantno kožo, ki ublaži neprijetno napetost, zbadanje in skelenje, ki so značilni za občutljivo kožo. Ultra neprodušna embalaža onemogoča kakršno koli okužbo ali oksidacijo kreme.

KOŽA, NAGNJENA K RDEČICI
Če so na koži vidne občutljive krvne žilice in je koža nagnjena k pojavu rdečice, ki se ji pogosto pridruži še občutek zbadanja, vročine ali neprijetne napetosti, je priporočljiva uporaba izdelka ROSALIAC UV. Vlažilna nega proti rdečici dolgotrajno nevtralizira vzrok rdečine in intenzivno pomiri občutljivo kožo. Vsebuje zaščitni faktor 15 in termalno vodo La Roche-Posay.

KOŽA POD VPLIVOM STARANJA
Linija izdelkov proti staranju kože REDERMIC vsebuje napredne dermatološke aktivne sestavine, prilagojene posebnim potrebam občutljive kože. Redermic R z novo generacijo retinola s postopnim sproščanjem (L. P.) deluje na preoblikovanje površine kože in se bori proti znakom staranja zaradi svetlobe. Redermic C predstavlja vse aktivnosti vitamina C v dovršenem izdelku za glajenje gub, obnavljanje čvrstosti in izenačevanje tena kože.

DARILO ZA OBČUTLJIVE OČI
Naše oči zahtevajo posebno obravnavo, zlasti če so občutljive in zanje težko najdemo ustrezno nego in kozmetiko. Zato La Roche-Posay svojim kupcem ob nakupu katerega koli izdelka za dnevno nego poklanja komplet vzorcev za območje okrog oči in odstranjevanje ličil, da bodo našli idealne izdelke za redno nego kože okrog oči. Akcija traja do izteka zalog in je na voljo v izbranih lekarnah, kjer so na voljo izdelki La Roche-Posay.
POSTANITE ZAŠČITNI OBRAZ BLAGOVNE ZNAMKE LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay nadaljuje projekt z naslovom DELITE SVOJO ZGODBO. Na spletni strani pod istim naslovom vabimo potrošnike, da z nami delijo selfi s svojim najljubšim izdelkom La Roche-Posay in postanejo zaščitni obraz. Prvih 10 oseb, ki bodo delile svojo izkušnjo in fotografijo, bo prejelo izdelke La Roche-Posay za redno nego občutljive kože, ki vsebuje dnevno nego za obraz po izbiri in micelno raztopino (50 ml). Po zaključku projekta bo v regionalni promocijski kampanji blagovne znamke, imenovani »Za boljše življenje občutljive kože. Vi ste to dokazali.«, izbran zaščitni obraz. Več informacij lahko poiščete na www.laroche-posay.si/BetterLife/A-better-life-with-La-Roche-Posay

DC_wobbler-polaroid 90x115mm

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si