Labello Care&Colour RED balzam za ustnice za strastne poljube

VP_1Za udarne in negovane rdeče ustnice je prava izbira balzam Labello Care&Colour RED!

Barvna psihologija pravi, da rdeča prebuja močna in strastna čustva. Ni torej naključno, da prav ta barva simbolizira mednarodni praznik zaljubljencev in da ustnice, obarvane z rdečo, veljajo za posebej poželjive.

Že v Starem Egiptu so si aristokratinje barvale ustnice z rdečo barvo, ki so jo pridobivale iz krvi žuželk. V renesančni Angliji so zaznamovale višji sloj, na začetku 20. stoletja pa so postale simbol strasti, saj so jih pripisovali predvsem Parižankam “dvomljivega slovesa”. Po prvi svetovni vojni so rdeče ustnice postale množično priljubljene in celo zaščitni znak gibanja za enakopravne pravice žensk. Trend se je nadaljeval vse do druge svetovne vojne, ko so rdeče ustnice postale nov statusni simbol – znamenje trdoživosti.

Ženstvene, strastne ali ponosne – rdeče ustnice z nekaj kratkimi prekinitvami do danes ostajajo eden najznamenitejših in vztrajnih lepotnih trendov, v vsakem primeru pa z njimi za sabo puščamo očitne sledi svojih poljubov. Zato pa so vsekakor obvezni dodatek tudi ob letošnjem prazniku zaljubljencev.

Rdeče in obenem izdatno negovane ustnice vam podari tudi balzam Labello Care & Colour RED. Poleg živo rdečega odtenka, s katerim bodo vaše ustnice posebej zapeljive, ga bogati še inovativna formula z negovalnim jedrom, ki vsebuje pantenol.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si