Lahkotno v poletje s šik stilom Rimljanov

Poletje je pred vrati, z njim pa sladke muke, kakšen sandalček izbrati, da bo dovolj udoben za dolge sprehode po mestu, ob morju in v mivki, hkrati pa v enaki meri šik za vse lahkotne poletne kombinacije. Z najnovejšo kolekcijo Allure znamka Havaianas, ki že od leta 1962 širi sproščen brazilski duh, z njim pa udobje, srečo in svobodo po vsem svetu, predstavlja rešitev za vašo dilemo.

Havaianas Allure so povsem nov model sandal za pomlad – poletje 2017, v katere smo se zaljubili na prvi pogled, saj se močno zgledujejo po priljubljenih rimljankah. Ta elegantna kolekcija Allure se odlikuje z enostavno kombinacijo gumijastih trakov, ki se prefinjeno prilegajo okrog stopala. Kolekcija je na voljo v štirih osnovnih barvnih kombinacijah.

Moč kovinskih detajlov

Kolekcija Havaianas Allure Maxi pa prinaša novo, izpopolnjeno dimenzijo stila z dodatkom kovinskih elementov in privlačnih odtenkov roza zlate, kovinsko sive ter barvne odtenke rdečega vina, ki sandalom dajejo sofisticiran in prefinjen mestni videz. Allure in Allure Maxi sandali so odlična spremljava za vse poletne priložnosti na plaži kot tudi ob večernem cocktailu.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si