Lamar Odom nezavesten v bordelu

Lamarja Odoma (35), nekdanjega igralca NBA in bivšega moža Khloe Kardashian, s katerim sta se uradno ločila šele letos, so včeraj našli nezavestnega v bordelu v Nevadi.

19th Annual Race To Erase MS -"Glam Rock To Erase MS" - Arrivals

Khloe in Lamar leta 2012 (foto: Getty).

BBC poroča, da so policijo poklicali iz bordela Love Ranch, kmalu zatem pa je bil Lamar prepeljan v bolnišnico v Las Vegasu. Njegovo zdravstveno stanje zaenkrat še ni znano.

Dennis Hof, lastnik omenjenega in še nekaterih drugih legalnih bordelov v Nevadi je za The Associated Press povedal, da se je Lamar le želel zabavati in sprostiti. Dodal je še, da je vsak dan normalno odšel v posteljo, v torek pa sta ga v sobi obiskali dve, zaenkrat še neznani ženski, ki sta ugotovili, da se ne odziva. Hof je tudi poudaril, da je Odom užival zeliščno viagro in pil konjak, za kakšne druge droge pa naj ne bi vedel.

Kaj točno se je zgodilo z nekoč zelo uspešnim košarkarjem, zaenkrat ni znano, vemo le, da se je zadnjih nekaj let spopadal z zasvojenostjo z alkoholom in drogami. Njegova bivša žena Khloe Kardashian prav tako še ni podala uradne izjave za medije, a kot poroča revija People, naj bi takoj, ko je izvedela strašno novico, odletela v Vegas, kjer bo Lamarju stala ob strani.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si