Lamar spet zabredel?

Po poročanjih tujih medijev naj bi se 36-letni Lamar Odom, ki je uradno še vedno poročen s Khloe Kardashian, spet vrnil na stara pota in že podlegel alkoholu.V soboto zvečer, preden se je v nedeljo skupaj s Kardashianovimi na veliko noč odpravil v cerkev, naj bi namreč popival s prijatelji v znanem baru Johnny O’Brien v Kaliforniji.

52006119 Members of the Kardashian clan attend church  in Agoura Hills on Easter Sunday, March 27, 2016.  Members of the Kardashian clan attend church  in Agoura Hills on Easter Sunday, March 27, 2016.  Pictured: Kourtney Kardashian, Penelope Disick, Mason Disick, Lamar Odom FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Foto: JLP

“Lamar je prišel s prijatelji in ostali so do enih zjutraj. Naročili so nekaj pijač in bili so odlične volje. Lamar je bil videti super in zdravo, veseli smo, da nas je obiskal,” je za revijo People povedal vir iz omenjenega bara, nad njegovim ponočevanjem pa je nekoliko manj navdušena Khloe, ki je v nedeljo zjutraj tvitnila: “Sovražim ta občutek … Nemočna.”

V nedeljo so bili sicer vsi videti zelo zadovoljni, kot je razvidno tudi iz zgornje fotografije, ali bo nekdanjemu košarkarju zares uspelo premagati zasvojenost, pa bo pokazal čas … GRAZIA seveda drži pesti!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si