Laminacija obrvi – da ali ne?

Številne ženske pravijo “DA”, zato je GRAZIA raziskala več informacij o vse bolj priljubljeni lepotni tehniki, ki dela naravne čudeže!

 

 

Asimetrične obrvi ali zgolj neukrotljive?

Laminacija je lepotni tretman, s katerim se (pol)trajno oblikujejo dlačice obrvi. Nad postopkom laminacije se navdušujejo tiste ženske, ki imajo nepopoln oziroma asimetričen videz obrvi in tiste, katerih dlačice obrvi rastejo v različne smeri in jih je nemogoče urediti v želeno obliko obrvi.

Keratin je “in”

Pri lepotnem postopku laminacije se naravne dlake nahrani in okrepi s keratinom, kar pomeni, da ne gre za dopolnjevanje obrvi s sintetičnimi dlačicami, vendar za krepitev in izboljšanje vaših naravnih. S krtačenjem in nanosom serumov se dlačice uredi v želeno smer, zaradi česar so obrvi po koncu postopka polnejše in simetrične.

Zato je ženski svet obseden z laminacijo …

Laminacija prepriča z dejstvom, da je neagresiven in naraven lepotni postopek, ki ustvari iluzijo popolnoma urejenih, polnih in gostih obrvi. Si želimo še česa? Rezultat laminacije so lepe naravne obrvi, ki izgledajo, kot da smo jih oblikovali zgolj s prozornim gelom. Ne glede na to, ali vas pri vaših obrveh moti debelina dlačic, prazni prostori med njimi, kodrci in druge nepravilnosti, je laminiranje idealna alternativa marsikaterim nenaravnim postopkom ureditve nepopolnih obrvi.  Celoten postopek traja približno 45 minut, rezultati pa so dolgotrajni, tudi šest do osem tednov vam za obrvi ne bo treba skrbeti, ampak jih le nežno česati in občudovati v prerojeni naravni podobi.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si