LANCÔME LASH IDÔLE: Maskara po izboru zvezdnic

Sanjske trepalnice, sanjski pogled

Idôle je simbol moderne, sodobne generacije neustrašnih in močnih žensk. Po uspešni postavitvi dišave Idôle na trg Lancôme zdaj dosega nove uspehe z revolucionarno maskaro Lash Idôle s takojšnjim učinkom privihanja trepalnic z neverjetnim volumnom.

 

3 razlogi, zakaj na LANCÔME LASH IDÔLE prisega tudi Zendaya

 

 

1. Priviha in poudari vsako trepalnico

Maskara Lash Idôle je ustvarjena za ženske, ki ne pristajajo na kompromise. Za kar največji volumen in neverjetno privihanje trepalnic brez občutka teže v trenutku z novo krtačko in formulo iz Lancôma.

2. Lahka in gelasta tekstura za “WOW” učinek

Lancôme ni ustvaril le enostavno formulo, temveč je z njo formulacijo maskare dvignil na višjo raven. Lash Idôle vsebuje izvleček belega čaja in manjšo količino voska. Rezultat: gelasta tekstura, ki ovije VSAKO TREPALNICO, brez občutka teže drsi po trepalnicah in zagotavlja izjemno črno pigmentacijo ter volumen z do 24-urno obstojnostjo.

3. Revolucionarna in inovativna krtačka
Krtačka s 360 mikrodlačicami različnih velikosti poudari vsako trepalnico. Ta zaobljena oblika krtačke se trepalnicam popolno prilagodi in jih definira, priviha in voluminizira tudi najmanjšo trepalnico. Rezultat: privihane trepalnice z neverjetnim volumnom.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si