Lancôme predstavlja jesensko make up kolekcijo OLYMPIA’S WONDERLAND

Jesenske Lancôme kolekcije so znane po sodelovanju s priznanimi sodelovanji iz modnega sveta. Letos je tako Lancômev svet predstavljen v interpretaciji Olympie Le-Tan.
Kolekcija Olympia’s Wonderland je lepa in prefinjena, klasična in močna ter v popolnosti upodablja koncept, ki združuje Lancôme in Olympio Le-Tan: ljubezen do ekstravagantnih barv in svobodno izražanje seksapila, ki ga prevzema prepoznaven, nekonvencionalen pariški šik.
Spet je moderen klasičen “look” hollywoodskih zvezdnic – duh petdesetih v zmagovalni kombinaciji s tehnologijo iz 2017. Roza barva, ki je Olympiina najljubša, ima v kolekciji posebno mesto, saj je to sezono tudi zvezda vseh pomembnih modnih revij.
Stil Olympie Le-Tan temelji na istočasni interpretaciji vintage modnih stilov in prav zaradi tega je njeno pozornost pritegnil detajl iz bogate zgodovine te kozmetične hiše – lik angela. Za zaščitni znak linije ga je leta 1935 izbral Armand Petitjean. S časom je utonil v pozabo, Olympia Le-Tan pa ge je sedaj ponovno obudila. In to na svoj edinstven način!


V Olympiini interpretaciji angel dobiva ženski predznak in uteleša neustrašno, seksi bitje z roza lasmi, svetlo rdečimi ustnicami in nohti ter z očali v obliki srca (za branje, seveda). Ta neustavljivi, uporniški angel v obliki punce iz petdesetih let ima glavno vlogo v tej posebni kolekciji.
Save

Save

Save

Save

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si