Lasje kot v soju žarometov


Ste mislili, da je indigo moder? Pravzaprav ni. Melvitino indigovo olje je malinasto rdeče!

To olje z osupljivo barvo je nekaj, česar svet še ni videl. Gre za izjemno sestavino, s katero je Melvita zasnovala nove vrhunske formule za nego las. Nove formule imajo dvojno delovanje: zasnovane so tako za barvane lase kot tudi za občutljivo lasišče.

Certificirano organsko Indigovo olje
Nega pred šamponiranjem za barvane lase in lasišče
Melvita je razvila prvo indigovo olje. To certificirano ekološko olje je pridobljeno z maceracijo rastline Persicaria tinctoria, gojene v Provansi, brez dodane dišave in barvil. Bogato je z maščobnimi kislinami omega-3 in omega-6, ki so znane po svojem hranilnem in pomirjevalnem delovanju na kožo. Indigovo olje je idealno za krepitev las, poškodovanih zaradi barvanja, in pomirjanje tudi najobčutljivejšega lasišča. Učinkovito ohranja svežino barve do največ 12 umivanj. Indigovo olje poudari tudi sijaj pustih nebarvanih las.

Melvitina posebnost
Sprememba indigovega prahu v indigovo olje je svetovna ekskluziva – nekaj povsem novega v izdelkih za nego las! To olje, za katerega je bil v Franciji prijavljen patent, je pridobljeno z ekološkim postopkom, ki je ekskluziven za Melvito. Pri njem ne pride do emisij CO2 in odpadkov, kar je dobra novica za okolje.

* Na voljo v spletni trgovini www.melvita.si ter na prodajnih mestih Nama, Maxi, Müller in Leposana od 2. oktobra 2018.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si