Le nekaj kapljic za takojšnje udobje kože

Novo leto, nova priložnost za kožo!
V L’Occitanovem laboratoriju so za suho in občutljivo kožo obraza, izpostavljeno zunanjim agresivnim dejavnikom, razvili nove naravne negovalne formule, ki pripomorejo k obnavljanju kože tako, da okrepijo delovanje njenega zaščitnega plašča.

Karitejevo blažilno olje

Karitejevo blazilno olje 30 ml 02

Karitejevo olje, pridobljeno med predelavo kariteja, je izjemno bogato z neumiljivimi frakcijami in maščobnimi kislinami omega-6, ki pomagajo navlažiti, nahraniti in dodatno zaščititi kožo. L’Occitane je to dragoceno sestavino uporabil v novem izdelku za nego suhe in občutljive kože obraza, ki pomaga nahraniti in sprostiti tudi zelo suho kožo, celo občutljive tipe. Koža se počuti bolje zaščiteno, mehko in prožno ter sije od lepote. Olje lahko uporabljate samostojno ali v kombinaciji z vsakodnevno vlažilno kremo.

Karitejev blažilni fluid

50627_C1.jpg

Pri L’Occitanu so odkrili, da je karitejevo maslo, ki ga v Burkina Fasu izdelujejo po tradicionalnem postopku, izjemno bogato z neumiljivimi frakcijami in karitenom. Te izredno blagodejne molekule pomagajo navlažiti, nahraniti in dodatno zaščititi kožo. To védenje je privedlo do razvoja novega izdelka, ki koži nudi trojno zaščito. Z lahko teksturo občutljivi koži zagotavlja vsakodnevno zaščito pred izsuševanjem, stresom in onesnaženjem.

Karitejeva blažilna meglica

53017_A1.jpg

L’Occitane vašo kožo razvaja z novo Karitejevo blažilno meglico. Brezalkoholna formula, obogatena z mehčalnim izvlečkom iz karitejevega masla, pomaga navlažiti in nemudoma pomiriti kožo. Fin pršec lahko uporabite, kadarkoli želite nemudoma pomiriti ali navlažiti kožo.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si