Le zaščitena koža ostaja lepa in gladka

Zaščita pred soncem, ki sta ji hvaležna tako vaša koža kot morski ekosistem

Znamka La Roche-Posay se zaveda pomena morskega sveta za prihodnost planeta in zdravje vseh njegovih prebivalcev, zato so formule novih Anthelios izdelkov najmanj 70 % biorazgradljive, ekološko testirane z minimalnim vplivom na okolje.

 

Zaščita širokega spektra – brez sledi na koži, brez sledi v naravi

 

Z linijo Anthelios La Roche-Posay že tretje desetletje izpopolnjuje izdelke za zaščito pred soncem in razvija inovacije na področju UV-filtrov in najboljših tekstur ter tehnologij. Poudarek je na zaščiti širokega spektra, rešitvah, ki kožo ščitijo pred UVA- in UVB-žarki ter hkrati delujejo preventivno na poškodbe, ki jih povzročajo UVA in UVB infrardeči-A žarki ter onesnaženost. Njihova skupna lastnost je formula, ki ustvari močno, homogeno, nemastno in odporno mrežo zaščite, ki ne preide na druge predele.

 

 

Nevidno pršilo Anthelios SPF 50+ predstavlja inovacijo na področju zaščite pred soncem iz več razlogov. Prvi razlog: gre za dermatološko preizkušeno pršilo za telo z zelo visoko zaščito. Drugi razlog: vsebuje inteligentno polimerno tehnologijo z dvojnim delovanjem – zagotavlja visoko UVA-zaščito in vsebuje formulo, ki je močno odporna na vodo, znoj in pesek. In tretji razlog: to pršilo se zelo hitro vpije, zato ne pusti lepljivih, mastnih ali belih sledi.

Nepogrešljivi visoko kakovostni izdelki La Roche-Posay, ki bodo ščitili sijaj in gladkost vaše kože ter jo ohranjali zdravo, so predstavljeni v spodnji galeriji slik.

Dodatne informacije o izdelkih najdete na spletnem mestu La Roche-Posay.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si