Lepi za praznike

PR LifeClass Hotels & Spa Portorož

 

Pred nami je najlepši čas v letu, ko si preprosto moramo vzeti čas zase.

Narediti nekaj za zdravje in dobro počutje ter se pripraviti na najdaljšo noč v letu. Ne veste, kako?

 

V Lepotnem centru hotelov LifeClass Portorož bodo poskrbeli za svež izgled na najdaljšo noč v letu (foto_arhiv LifeClass Hotels & Spa)

 

3 nasveti za glamurozen vstop v leto 2020

 

1. Poskrbite za svojo kondicijo. Le kdo bi se lahko uprl praznično okrašeni mizi? Ker dieta na silvestrovo ni izvedljiva, moramo za fit postavo poskrbeti pred (in po) večerji. Če do sedaj na to niste pomislili, še ni prepozno. Skočite v trenirko in športne copate ter se odpravite na dolg sprehod. Naj vas dež in sneg ne ovirata, telo vam bo hvaležno.

 

2. Poživite organizem s knajpanjem. Kneipp kopeli so dobile ime po njihovem »izumitelju« Sebastianu Kneippu, duhovniku in naturopatu, ki si je za zdravljenje tuberkuloze predpisal naravno zdravljenje v kombinaciji s toplo-hladnimi kopelmi. V Sauna Parku v središču Portoroža lahko zdravilne učinke knajpanja preizkusite tudi sami. Počutili se boste kot prerojeni!

 

3. Lepotni tretma za »piko na i«. Praznična obleka, dober parfum in urejena pričeska bodo k našemu silvestrskemu videzu veliko prispevali, še samozavestneje pa bomo v novo leto vstopili po lepotnem tretmaju za obraz ali telo. Privoščite si prestižno nego obraza s kaviarjem in se pripravite na številne zavidljive poglede!

 

Sprostite se v savni Sea Spa (foto_arhiv LifeClass Hotels & Spa)

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si