Lepotna blogerka Many Loves by Sabrina o čudežnem serumu …

V preteklih tednih sem imela priložnost testirati novo različico priljubljenega seruma Lancôme Advanced Genifique. Kljub temu da me je marsikatera lepotna navdušenka že prehitela, sem se morala na lastni koži prepričati, ali je res tako dober, da je postal eden od najbolj priljubljenih kozmetičnih izdelkov.

 

Serum “Advanced” Genifique ni nov – prisoten je že dolgo, ima pa nova verzija kar nekaj izboljšav in kombinacijo sestavin, ki je ni mogoče najti v nobenem drugem izdelku. Formula, ki obljublja prožno, sijočo, odporno in okrepljeno kožo. Beri: najboljša možna kombinacija za boj proti staranju kože.

Celotna znamka Lancome prinaša delček luksuza v vsako kopalnico. To je jasno že ob embalaži in elegantnem pakiranju. In ja, to se pozna tudi pri ceni. A serum je nasploh kozmetični izdelek, ki ima višjo ceno, saj gre za visoko koncentrirane sestavine in za nanos potrebuješ samo kaplico! Tako da je v moji knjigi vreden vsakega evra.

Struktura je izjemno lahka in niti najmanj lepljiva, kar je stvar, ki me je velikokrat odvrnila od uporabe serumov. Vsak nanos ti daje občutek, da nanašaš najboljšo možno kvaliteto. 

Za boljšo predstavo, naj vam opišem moj tip kože: mastna s suho povrhnjico, zaradi česar pogosto dobivam predele suhe kože okoli nosu. Sicer se še ne borim z resnimi gubicami na obrazu, vendar se hitro bližam letom, ko se bodo zagotovo pojavile, zato preventivno posegam po izdelkih, ki mi lahko že sedaj pomagajo k bolj napeti koži. Poleg tega imam občutek, da je moja koža velikokrat brez pravega sijaja in potrebuje osvežitev.

Pri negi obraza in telesa nasploh, je potrebno nekaj časa čakati na prave rezultate, pri Advanced Genifique pa sem prve opazila takoj po nanosu: bolj mehka koža in – kar mi je najbolj všeč – zdrav sijaj! Brez mastnega občutka, samo lep in naraven izgled kože.

Po nekaj tednih pa sem opazila še rezultate, za katere je potrebno malo počakati: suhi predeli na moji koži med obrvmi in okoli nosu so ob redni uporabi praktično izginili. Koža je mehkejša in to se opazi tudi pri nanosu tekočega pudra in drugih ličil. Nasploh se mi zdi lepša in bolj živahna.

Da sklenem: mislim, da je Advanced Genifique serum, ki ga lahko uporablja kdor koli! Ker se sama z gubami borim šele preventivno, o tem ne morem veliko povedati, bi ga pa priporočila vsakemu, ki se bori s kožo, ki je “brez življenja”, je suha, občutljiva.
Klasična dnevna rutina nege kože s tem serumom postane prijetna luksuzna rutina. In katera se nebi vsakodnevno razvajala, pa če tudi je samo z malenkostjo, kot je ta?
Ko pride do višje cenovnih izdelkov, sem sama vedno skrbna pri izbiri, ampak zdaj razumem, zakaj je Advanced Genifique eden od najbolj priljubljenih izdelkov že toliko časa – ker deluje.

Če želite tudi vi preizkusiti serum, oddajte svoje mnenje o njem tukaj (namig: najprej poskrbite, da ste prijavljeni v svoj Facebook profil) do najkasneje 15. septembra in 10 najboljših bo prejelo serum Lancôme Advanced Genifique in lepotno presenečenje Lancôme!

Objavite svojo recenzijo:
V kolikor svoje recenzije ne bi mogli uspešno oddati oziroma vam ne prikazuje spodnjih komentarjev, pomeni, da niste prijavljeni v Facebook. Zaradi varovanja osebnih podatkov nova zakonodaja namreč zahteva, da se najprej prijavite v svoj Facebook račun.
Hvala!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si