Lepotna moč snežne alge

Večkrat nagrajena linija s snežno algo lepotne znamke Dr. Grandel navdušuje s čarobno močjo pomlajevanja. Izvleček snežne alge BEAUTYGEN aktivira kožni ‘gen lepote’, ščiti kolagenska vlakna in izboljša elastičnost kože, kar je po zimskem ‚spanju‘ pravo prebujenje!

Snežne alge dokazano povečajo aktivnost kožnih celic in imajo antioksidativen učinek: okrepijo peptide proti staranju, ki podpirajo obnovitvene mehanizme kože in upočasnijo proces staranja. BEAUTYGEN tako kožo obnovi in pomladi – izključno pri Kozmetiki Dr.Grandel. Snežna alga, ki ji pripisujejo čarobno moč pomlajevanja, prihaja z območja, kjer so temperature najnižje. Ne glede na majhnost snežne alge ima ekstrakt, ki so ga pridobili iz nje, moč aktivirati ‘lepotni gen’ kože. In tega najdete v inovativnih proizvodih linije BEAUTYGEN kozmetike Dr. Grandel.

Zakaj BEAUTYGEN?

1. Sprožite čarovnijo na koži! Po uporabi tega učinkovitega koncentrata lahko pričakujete napeto in pomlajeno kožo. In temu primerne komplimente okolice!

2. Ta moderni strokovnjak v trenutku poskrbi za pomlajevanje občutljive kože okoli oči in ustnic. Nežno in učinkovito, moderna nega za lepši pogled in čutne ustnice.

3. Nežna, smetanasta krema za telo diši naravnost nebeško! Izvleček snežne alge pomlajuje in gladi kožo ter jo obogati z nežnimi bleščicami.

4. Ampule v trenutku odstranijo gubice. Pomlajevalni čudež iz ampule vas prepriča s takojšnjim učinkovanjem in pokaže staranju kože rdeč karton.

5. Nega za vrat nove generacije učinkuje tako, da krepi elastičnost in preprečuje pojav staranja kože na območju vratu.

6. Ob pritisku na gumb se združijo nežno roza negovalne perle z dodatno dozo vlažnosti in tvorijo serum, ki napne kožo. Dvofazna nega za izjemno obnovo in zaščito celic.

7. Nežna krema, bogata z dragocenimi olji, okrepi tkivo in poveča elastičnost kože. zmanjša tako količino kot globino gubic in čarobno pomladi suho kožo.

8. Pritisnite tipko slow motion – prihaja namreč rešitev, ki obdrži kožo mladostno, kot se le da dolgo. Svilena krema preprečuje nastajanje gubic in pomladi kožo.

9. Beautygen renew caps (38 kapsul) s ceramidi v pomlajevalnih lepotnih kapsulah vidno gladijo drobne linije.

Zakaj snežna alga?

Dom snežne alge so negostoljubni alpski ledeniki. Lenemu mrazu in ekstremnemu sevanju UV-žarkov se zoperstavlja z neverjetnim mehanizmom. V trenutku, ko jo obsijejo prvi sončni žarki, preide v nekakšen zaščitni način tako, da spremeni barvo iz zelene v rdečo in se začne razmnoževati. Znanstvenikom v laboratorijih je uspelo ta učinkoviti način preživetja poustvariti in raziskati ter pridobiti učinkovino, ki proces povzroča. BEAUTYGEN deluje že pri prvih znakih staranja kože tako, da aktivira ‘lepotni gen’. Aktivacija deluje na celice tako, da se te pomladijo in začnejo obnavljati. Vau!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si