Lepotna uspešnica za neprekosljivo lepo kožo

Imate na voljo 10 minut zase?

Potem jih vsekakor izkoristite za nanos novega trendovskega lepotnega hita – NIVEA sheet maske. Štiri različne sheet maske so prepojene z dragocenimi serumi in poskrbijo za takojšnji lepotni učinek, za neprekosljivo lepo in navlaženo kožo.

NIVEA sheet maske so na voljo v štirih različicah


Najbolj trendovske maske ta hip

Lepotni izdelki se poigravajo s teksturami, barvami in formulami ter se nenehno spreminjajo. Mednje sodijo tudi sheet maske, ki izvirajo iz Azije. Ta novi trendovski format mask je stopil na prizorišče v velikem slogu in ga lahko vidite povsod, pri zvezdnicah, na družbenih omrežjih in v revijah za življenjski slog. Zdaj so obogatile tudi NIVEA družino izdelkov.

 

Dragoceni serumi za prepričljiv lepotni učinek

Ne samo, da so NIVEA sheet maske izjemnega videza, prepojene so z dragocenimi serumi, ki zagotavljajo takojšnji lepotilni učinek in delujejo v harmoniji s kožo. Glede na vašo starost, tip kože in njene potrebe v posameznem trenutku, lahko izberete NIVEA Urban Skin Detox sheet masko, Urban Skin Natural Radiance sheet masko, Q10 plus C Anti-Wrinkle + Energy sheet masko ali Hyaluron Cellular Filler Contour sheet masko.

 

10 minut za kožo, 10 minut za odklop

NIVEA sheet maske nanesemo neposredno na predhodno očiščen obraz. Medtem ko je obraz prekrit z masko, ki se zlahka prilega vsaki obliki obraza, njena formula intenzivno razvaja kožo. Takrat je čas, da se sprostite in uživate v NIVEA trenutku zase. Lahko se odklopite od naglice vsakdanjega življenja in preprosto uživate v trenutku miru in tišine, meditirate, berete ali zgolj udobno počivate. Deset minut pozneje je maska pripravljena, da jo odstranite. Skoraj prozorna maska zagotavlja optimalno sproščanje vlage in poskrbi, da je koža po njeni uporabi osvežena in bolj zdravega videza. Morebitni ostanek izdelka lahko nežno vmasirate v kožo, da jo dodatno osvežite in zgladite.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si