Lepotne lekcije, ki smo se jih naučile na Zarinih modelih

zara-bju1_840_472

Morda vas je ta naslov presenetil, saj vam ni jasno, kako bi se lahko karkoli naučili od modelov znamke Zara, ki prodaja oblačila in modne dodatke in nima nikakršne veze z lepotnim svetom. Vse to je res, a Zarini modeli so prekrasen zgled, kako bi morale ženske izgledati v vsakdanjem življenju: morale bi biti naravne, samosvoje, ponosne na svojo kožo in obraz, pa četudi jih krasijo podočnjaki, pegice, zobni aparat in razmršene obrvi. Priznati moramo, da ima Zara z izborom svojih modelov zares dober vpliv na žensko populacijo, saj posredno redefinira pojem lepote, ki so ga trendi na družabnih omrežjih povsem uničili. Samo bežen sprehod po Zarini spletni strani bo dovolj, da spoznate, da Zara promovira naravno lepoto in rek, da se popolnost skriva v nepopolnosti.

zara-bju3_840_472

Ena izmed lepotnih lekcij, za katero bi si želeli, da zaživi na ulicah v vsakodnevnem življenju, je naraven videz. Res ne vidimo razloga, zakaj bi katerakoli ženska želela skriti pegice. Razmršene obrvi so nekaj najbolj simpatičnega in udarnega, kar si lahko zamislimo. Zara nam vsakodnevno dokazuje, da tudi popolno oblikovana frizura ni ključna za dober videz in da se oblačila dobro prodajajo tudi, če jih promovirajo modeli, ki nimajo glamuroznih kodrov in volumna v laseh.

zara-bju5_840_472

Modeli s podočnjaki in drugimi nepravilnostmi/posebnostmi na obrazu ali telesu, kot so tatuji in zobni aparat,  so še en primer naravnega videza, s katerimi nas je Zara navdušila. Bodimo iskreni: to so reči, ki jih ne bi smeli skrivati, saj nas prav te lastnosti delajo posebne. Na drugi strani pa Zara dokazuje, da je dobra stara klasika na področju make-upa tista, ki dela čudeže. Govorimo o rdeči šminki, ki je kriva za wow efekt na fotografiji in v vsakdanjem življenju.

zara-bju9_840_472

zara-bju8_840_472

Zara torej dokazuje, da za sijoč videz nista potrebna niti Photoshop niti tona ličil, pač pa sta zadovoljstvo v svoji koži in karakter tista, ki štejeta. Zdi se, da bo Zara v vsej tej poplavi izumetničenosti postala naša nova destinacija za uživanje v naravni lepoti.

zara-bju2_840_472

Foto: Zara; vir: Fashion.hr

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si